A$AP Rocky på besök i Husby: “Alla från förorterna kommer in gratis på kvällens spelning”


 

 

Alldeles nyligen lämnade A$AP Rocky sitt hotell på Östermalm i Stockholm. På vägen ut ska han ha duckat journalister på plats och åkte istället ut till Husby där han utlovade gratis biljetter till alla från förorten, rapporterar Aftonbladet.

 

“Ingen av er behöver betala”, ska han ha sagt.

 

 

UPDATE:

 

Vid 17-tiden backade han från uttalandet att “alla kommer in gratis” och tog bort tidigare Instagram-inlägg. Istället fanns ett begränsat antal biljetter tillgängliga för 1 krona – som tog slut omgående.

 

 

 

A$AP har tidigare utlovat att han vid sitt återbesök till Sverige skulle besöka “no-go zonerna” i landet. Och efter att ha lämnat hotellet ska han ha åkt direkt ut till Fryshusets grundskola i Husby. Enligt Aftonbladet träffade han både unga producenter och lyssnade på deras musik samt gav ett löfte:

 

“Jag är glad att jag är här, jag är i förorten de kallar det ”nogo-zoner”, vi är här och kollar till ”vårt folk” och visar att vi bryr oss. Alla från förorterna kommer in gratis på kvällens spelning, ingen av er behöver betala”, ska han ha sagt på plats.

 

A$AP har även lagt upp en rad stories på Instagram där han gör samma uttalanden och i ett klipp kan vi se A$AP dela ut biljetter till ungdomarna på plats. Se klipp nedan!

 

 

 

 


Visa det här inlägget på Instagram

@asaprocky : alla från förorten får gratis inträde till hans spelning på Globen ikväll 🥇🎬 Tagga en kompis som vill gå!

Ett inlägg delat av ALLT URBAN 🔌 (@urbantapes)

 

 

 

 

 

Rättegången mot A$AP Rocky var som bekant en av sommarens stora följetoner och ikväll återvänder alltså stjärnan till en svensk scen då han uppträder i Globen. Han gör det dessutom med svensk support i form av Jireel, Dree Low och Z.E. Läs mer och köp biljetter till spelningen här!

 

 

 

Foto: Kimberly Ross / AWGE

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL