Kid Cudi har under hösten och vintern högaktuell med nytt Star Trek-samarbeteklädmärke med NIGO och lanseringen av en serietidning – och nu det nya albumet “INSANO”. Cudi har tidigare avslöjat att skivan kommer bestå av 40+ låtar totalt med standard- och deluxe-album, men just nu får vi nöja oss med 19 nya spår exklusive tidigare släppta singlarna “PORSCHE TOPLESS” och “AT THE PARTY” med Travis Scott och Pharrell Williams.

Den sistnämnda finns också med bland producenterna på skivan tillsammans med namn som Plain Pat, WondaGurl och Take a Daytrip medan gästlistan också bjuder på starka namn. DJ Drama, A$AP Rocky, Lil Yachty, XXXTENTACION, Lil Wayne och Young Thug medverkar utöver de tidigare nämnda.

Utöver albumet väntar vi på en kommande självbiografi medan det nyligen stod klart att Kid Cudi fått en roll i den kommande animerade filmen “Slime”, som blir Jeron Braxtonans regidebut. Filmen följer upp Cudis egna animerade film och ackompanjerande album “Entergalactic”, som bland annat belönades med en Emmy-nominering.

Foto: Pressbild