Det tyska varumärket PUMA har senaste månaderna samarbetat med Rihanna för olika lanserinbgar. Nu får även A$AP Rocky chansen att synas i en kampanj som beskrivs vara deras “vildaste sneaker någonsin”.

Den nylanserade PUMA Mostro har den klassiska låga PUMA-siluetten men med taggar på undersidan av sulan, som även spiller över på ovansidan av skon. Istället för skosnören har man även valt att använda remmar på insidan av skon.

I reklamkampanjen för denna skon har man använt sig av A$AP Rocky, som tidigare burit skorna på sociala medier. I klippet från Youtube ser vi Rocky i ett par vanliga PUMA-skor när han under en kväll sätter sig i en fåtölj för att koppla av. Ur natten börjar sedan en svart slimeliknande varelse följa efter Rocky. Denna varelse, likt den från filmerna om “Venom”, sätter sig sedan på skorna för att skapa en sko som aldrig tidigare skådats.

På sociala medier delar man bilder på dem futuristiska skorna och delar även med sig av de två färgerna som skorna kommer i, svart och silver. Heiko Desens, global kreativ direktör på PUMA, säger till WWD:

“We will also be using the moment to reveal some Mostro design concepts clearly pointing toward the future to build the sneaker archive of tomorrow.”

Om denna futuristiska sko kommer att släppas eller endast var specialdesignad för PUMAs event i New York är ännu oklart.

Foto: PUMA