5f2d30fa05d9010e180815f2
Svensk support klar till A$AP Rocky på Globen i december


 

 

I fredags stod det klart att A$AP Rocky kommer tillbaka till Sverige, sedan han släpptes fri efter åtalet och domslut gällande misshandel i Stockholm under sommaren. Konsertarrangören Live Nation skriver i ett pressmeddelande:

 

”Efter ett enormt stöd från de svenska fansen återvänder han till Stockholm för en efterlängtad spelning för alla hans supporters”.

 

 

Den 11:e december 2019 spelar ASAP Rocky i Globen i Stockholm. Nu avslöjar även konsertarrangören support av hela tre svenska hiphop-akter:

 

– Dree Low
 

“…är en av de mest spännande namnen i svensk hiphop just nu. Albumet ”FLAWLESS” släpptes i september i år och har redan blivit ett av årets mest populära albumsläpp.”

 

 

– Jireel

 

 “…är 19-åringen som vunnit två Grammis och som spelat för fulla hus runt om i landet. En av de mest intressanta rapparna just nu – där det hyllade albumet ”18” är Jireels senast släpp.”

 

 

– Z.E.

 

“…har snabbt blivit en av de största rapparna i landet och senaste skivan ”Mer Än Rap” är en enorm framgång – där låten ”74 Bars” sticker ut som en av de mest streamade låtarna i Sverige 2019.”

 

 

 

Biljetter till Globen-spelningen släpps i dag tisdag 12:e november klockan 10.00 via LiveNation.se

 

 

En del av intäkterna från konserten kommer att gå till en lokal välgörenhetsorganisation. I detta fallet blir det FARR, Flyktinggruppernas Riksråd. Live Nation beskriver organisationen: “FARR är en volontärsbaserad gräsrotsorganisation som jobbar med asylsökande, statslösa och flyktingar för att försvara deras mänskliga rättigheter – genom att advocera för dessa, erbjuda rättsligt stöd, utbildning och sakpolitiskt arbete.”

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL