The Salazar Brothers står för musiken!

Den kommande TV-seriepiloten “En Gång Var Vi Kungar” utspelar sig i en subkultur alla känner till men få har insyn i; graffitin. För första gången i Sverige så skildras graffitiscenen med utgångspunkt från den “röda linjen” i Stockholm, deras liv och deras antagonister. Handligen beskrivs som följer:

“Tim har gett allt för sin graffiti och hiphopkulturen. Efter sitt tredje fängelsestraff är han fast besluten att ändra sitt liv. Men när hans bästa vän Martin hamnar under utpressning tvingas han till ett svårt val; försvara sin kompis i den hårda graffitivärlden och mot de ökända graffitväktarna. Eller lämna Stockholm och följa sina drömmar för att bli etablerad konstnär på uppmuntran av den som står honom närmast.”

I rollerna ser vi Erik Bolin, Peter Viitanen, Malin Arvidsson, Peter Eggers och Filip Berg. Regi av Jacob Bernhardtz. I våras premiärvisades en ny trailer för den kommande serien via @kingsizemag.se på Instagram!

I dagsläget finns ej något bekräftat premiärdatum men håll utkik i sociala medier för mer information om projektet. Se den första trailern här:

Mer info om projektet här!