Two-Half-Men-L
“Two and a Half Men” får slutdatum


Ersätts av komediserien “Odd Couple”.

 

 

TV-kanalen CBS avslöjade i veckan att komediserien “Two and a Half Men” kommer att få en entimmeslång-serieavslut den 19:e februari 2015. Produktionsbolaget meddelade även att kommande komediserien “Odd Couple” kommer att ha sin premiär samma kväll.

 

“Two and a Half Men”, med Ashton Kutcher och Jon Cryer i huvudrollerna, var rankad som den bästa komediserien fem säsonger i rad mellan åren 2005-2010. Serien förväntas att sluta med hela 262 avsnitt. Kutcher ersatte den omtalade skådespelaren Charlie Sheen år 2011, efter att ha hamnat i dispyter med programmets exekutiva producent, Chuck Lorre.

 

 

“Odd Couple” är en uppdaterad version av klassikern med samma namn från 1970 och handlar om två vänner som ska leva tillsammans i en bostad men vars personligheter och hushållning skiljer sig avsevärt från varandra. Matthew Perry (Vänner), som även är seriens skapare, kommer att spela den omtyckte latmasken Oscar Madison och manusförfattaren Thomas Lennon kommer att spela den ordningsamme Felix Unger. I övriga roller finner vi Wendell Pierce, Lindsay Sloane och Yvette Nicole Brown. Serien, vars avsnitt är 21 minuter långa, kommer att göra sin debut den 19:e februari 2015 och kommer att visas på TV mellan ett avsnitt av “The Big Bang Theory” och sista avsnittet av “Two and a Half Men”.

 

 

// Blerim Mehmeti

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat
Det finns inga relaterade artiklar


NULL