T.I. klar för roll i thrillerfilm med regissören bakom “Straight Out of Brooklyn”


 

 

T.I. är klar för en roll i den kommande thrillern “Caller 100”. Filmen kommer regisseras av Matty Rich som efter sin debutfilm “Straight Out of Brooklyn” tog en paus från filmskapandet som nästan varade i två decennier.

 

 

Matty Rich var 19 år gammal när han 1991 gjorde sin regissörsdebut med “Straight Out of Brooklyn” och färdigställde filmen med en budget på enbart 450 000 dollar genom att maximera kreditkort och söka donationer. “Straight Out of Brooklyn” blev hyllad av kritiker och tre år senare släpptes uppföljaren till filmen med titeln “The Inkwell”, men den nådde aldrig samma framgång som debutprojektet. Rich valde efter det att flytta till Paris och byta karriär. Men nu är han som sagt tillbaka.

 

 

“Caller 100” berättar historien om en populär radiopersonlighet vars liv vänds upp och ner efter ett möte med en kvinnlig lyssnare. Detta projekt är bara det senaste i ett antal kommande filmer i horisonten för T.I. Senare i år kommer han att medverka i Eddie Murphys projekt “Dolemite Is My Name” och efter det “Monster Hunter” som är baserad på ett videospel med samma namn. Den senare är planerad för en release år 2020 och de två andra projekten har det inte hintats om när de ska släppas ännu.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL