Kanye West spelade nya singeln "Wolves".

Under helgen visade Saturday Night Live ett tre och en halvtimmes långt avsnitt för att fira programmets 40-årsjubileum. Gamla karaktärer mötte de nya för att återspela sina roller och hedra showens fyra decennier i branschen. Under avsnittet gång kunde man få se allt från “Wayne’s World”s återkomst till “Celebrity Jeopardy” med Will Ferrell som programvärd. Vi listar de fem bästa klippen från lördagens avsnitt nedan.

1. “Celebrity Jeopardy”, en parodi på amerikanska TV-programmet “Jeopardy!”. Will Ferrell spelar den kanadensiske TV-profilen Alex Trebek som varit värd för “Jeopardy!” sedan 1984. Kate McKinnon spelar stjärnan Justin Bieber och Matthew McConaughey spelas återigen av Jim Carrey.

 
httpv://youtu.be/xkma9cw0WHw

2. Justin Timberlake och Jimmy Fallon öppnar showen genom att bjuda på sina skills inom rap…
httpv://youtu.be/nSS-BI7KP2c

3. Den legendariska sketchen “Wayne’s World” återvände där den hör hemma i SNL, och det tog inte lång tid innan man bad Kanye West att sitta ned i publiken.
httpv://youtu.be/t9AroeHa4ec

4. Eddie Murphy återvänder till SNL för första gången på 30 år. Han presenteras av ingen mindre än Chris Rock men har dessvärre en monolog på ynka 73 sekunder.
httpv://youtu.be/oFa7jimJimg

5. Sist men inte minst, Kanye Wests framträdande av låten “Wolves” tillsammans med stjärnan Sia och Chicago-rapparen Vic Mensa. Låten är bekräftad att vara den första i Yeezys kommande album som släpps senare i år. “Wolves” är producerad av den norske producenten, Cashmere Cat.


Kanye West Performs at SNL 40 – “Jesus Walks… by DoubleAStreet (bädda in)

// Blerim Mehmeti

65ba07add7a32f7b0a037f23