DomJSkaSkjutas-S
Se trailern till TV/film-projektet “Dom Jävlarna Ska Skjutas”


 

 

Under veckan släpptes den första trailern till projektet “Dom Jävlarna Ska Skjutas” som är en actionfylld drama med influenser av svart humor – om en grupp kvinnor som vill skipa rättvisa i ett ojämställt samhälle.

 

 

Handlingen kretsar sig kring den 65-årige försvarsadvokaten Victoria (Stina Ekblad), som under sina år i yrket tvingats försvara personer hon vet har varit skyldiga. Efter varje dag som går växer ett förakt inom henne mot dessa personer som eventuellt leder till ett uppdrag när hennes pension kommer till dags. Victoria skapar kollektivet “Vargarna” som enbart består av kvinnor från olika delar av samhället som hon ser som potentiella hjältar. Hon besöker kvinnojourer och liknande hjälpgrupper, oavsett bakgrund och etnicitet, för att finna de mest intressanta, skickliga, sårbara och passionerade kvinnorna för att delta i hennes vision om ett bättre samhälle där de skyldiga, den här gången inte kan komma undan.

 

 

Dramaserien är ett Kickstarter-projekt som för tillfället söker prominenta aktörer för att finansiera pilotavsnittet och eventuellt en TV-serie. Syftet med projektet är att visa hur pass stor skada den misslyckade jämställdheten i samhället har ställt till med, där kvinnor respekteras mindre än män och hur de i många fall, ostraffat, kommer undan när de utsatt kvinnor för våld.

 

I rollistan finner vi namn som Guldbagge-vinnaren Stina Ekblad, Hedda Stiernstedt, Siri Hjorton Wagner, Nanna Blondell, Cecilia Callander, Cecilia Forss och Maia Hansson Bergquist.

 

 

Se trailern nedan:

 

 

 

För att vara med och förverkliga projektet kan man vara med och finansiera det genom att “backa” det på Kickstarter-länken nedan:
https://www.kickstarter.com/projects/206414958/dom-javlarna-ska-skjutas-aka-wolves-eng-title

 

 

// Blerim MehmetiPublicerat:
Redaktionen

Relaterat
Det finns inga relaterade artiklar


NULL