Se trailer för biofilmen “21 Bridges” med Chadwick Boseman


Får premiär denna månad.

 

 

Chadwick Boseman är för många känd som Black Panther i Marvel-filmerna. Nu är han klar för huvudrollen i den kommande filmen “21 Bridges”, som får svensk biopremiär den 22:a november. Handlingen beskrivs med orden:

 

“Redan som barn lärde han sig polisens tuffa villkor, när hans pappa dödades i tjänsten. Nu är Andre själv polis, och när åtta kollegor skoningslöst skjuts ihjäl under ett rån svär han att hämnas alla som mist livet i kampen för New York-bornas trygghet. För att hindra de maskerade mördarna från att lämna Manhattan spärrar han snabbt av öns alla broar och ser till att den svämmar över av snutar. Men under sin intensiva jakt inser Davis att polisen har kopplingar till ett brottssyndikat – nu går det inte att skilja på vän och fiende.”

 

Sienna Miller och J.K. Simmons (“Whiplash”) spelar två av Davis poliskollegor. Regissören Brian Kirk har tidigare gjort avsnitt till en rad kända tv-serier, bland annat “Game of Thrones”, “Dexter” och “The Tudors”. Bakom “21 Bridges” ligger Joe och Anthony Russo som producerade “Avengers: Infinity War”.

 

Se trailern nedan!

 

 

 

 

Foto: Matt Kennedy/STXFilm

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL