"New season, new problems, new enemies."

Joseph Sikora gjorde i våras ett överraskande framträdande i rollen som Tommy Egan i pågående ”Power Book II: Ghost”. Efter det har nu STARZ bekräftat att säsong två av ”Power Book IV: Force” får premiär i höst och att Tommy Egan kommer att vara en stor del av den säsongen. Den kommande säsongen beskrivs enligt nedan:

Efter att James ”Ghost” St. Patrick och LaKeisha Grant dog flydde Tommy Egan New York. Polisen trodde att han var död men det han gjorde var ett starta en butik i Chicago. I den kommande säsongen får vi se honom redo att hämnas döden på hans före detta affärspartner Lilliana. Efter kriget mellan bröderna Diamond och Jenard, den försvagade Flynn-organisationen och med en ny affärspartner vid sin sida så är Tommy nu redo att ta över Chicagos drogscen.

I säsong två medverkar skådespelarna Joseph Sikora, Isaac Keys, Kris D. Lofton, Lili Simmons, Shane Harper, Carmela Zumbado, Manuel Eduardo Ramirez, Miriam A. Hyman, Adrienne Walker, Anthony Fleming III, Lucien Cambric och Tommy Flanagan. 

Säsong två av ”Power Book IV: Force” får premiär den 1 september 2023 på STARZ. Ännu är det oklart om och när serien går att se i Sverige. 

Kolla in teaser-trailern nedan och bilder från den kommande säsongen:

Foto: STARZ

65ba07add7a32f7b0a037f23