62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Joel Kinnaman aktuell i kommande TV-serien “Hanna”


 

 

Joel Kinnaman återförenas med Mireille Enos (“The Fall”) i den nya serien “Hanna” skapad av Amazon Prime Video. “Hanna” handlar om en ung flicka som bor tillsammans med sin pappa i skogen där de är helt avskärmade från resten av omvärlden. Hanna vet inget annat än ett liv av konstant träning. Kampsport, vapen och överlevnad är några av sakerna hon drillas hårt i. Hennes liv är och har varit ett med våld, sorg och en molande rädsla att de ska upptäckas. Lika molande är känslan att vilja upptäcka en värld som inte bara består av träd, kyla och sin pappa som enda sällskap.

 

Låter handlingen bekant? ”Hanna” baseras på Joe Wrights film från 2011 med samma titel. Joel Kinnaman spelar Erik Heller, pappa till Hanna, och Mireille Enos  den hänsynslösa CIA-agenten Marissa Wiegler som vill komma åt Hanna till varje pris.

 

“Hanna” har premiär den 29:e mars och vi kan se fram emot andra intressanta  släpp från Amazon Prime Video medan vi väntar. Titlar så som “American gods” och “The Widow” släpps båda i början på mars månad. Se trailern till “Hanna” nedan.

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL