Redan 2019 kom nyheten att Idris Elba tar sig an rollkaraktären Deadshot i den nya filmen ”Suicide Squad”. Rollen spelades tidigare av Will Smith som var tvungen att hoppa av, så hoppade Elba på projektet. Svenske Joel Kinnaman syns återigen som Rick Flagg och i övriga roller syns bland annat Margot Robbie, John Cena, Jai Courtney, Peter Capaldi, Sylvester Stallone och Viola Davis. Filmens handling beskrivs enligt nedan:

“Välkommen till helvetet, även känt som Belle Reve: fängelset med den högsta dödssiffran i Amerika. Det är här de värsta superskurkarna sitter fängslade och gör allt för att bryta sig ut, även om det innebär att de måste ansluta till den superhemliga och tveksamma Task Force X.

Dagens uppdrag: samla ihop fångar – som Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin och allas favoritpsykopat Harley Quinn – beväpna dem tungt och släpp ner dem på den avlägsna ön Corto Maltese.

Rick Flag har den otacksamma uppgiften att ensam se till att gänget håller sig till planen i en djungel som kryllar av legosoldater och gerillakrigare, medan Amanda Wallers tekniker följer minsta rörelse från sambandscentralen. Ett enda snedsteg innebär döden, antingen på grund av fienden, en teammedlem eller Waller själv. Oddsen för att något ska gå fel är lika låga som moralen i denna osannolika grupp av misfits.”

Filmen får premiär på biografer 6 augusti 2021.

Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av The Suicide Squad (@thesuicidesquad)

Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Joel Kinnaman (@joelkinnaman)

Foto: HBO Max