61e03a9241f02418c35e38e2
Följ Ice Cube, Dr Dre, MC Ren & Yella bakom kulisserna vid “Straight Outta Compton”-inspelningen


 

 

På torsdagskvällen var det galapremiär för “Straight Outta Compton” i Stockholm på biografen Park där Kingsize Magazine och filmdistributören UIP bjudit in mängder av svenska hiphopprofiler för att premiärkolla filmen om världens farligaste grupp på vita duken. I publiken kunde vi Näääk, STOR, Alpis, DC Grimsta, Malcolm B, Aki i Labyrint, Feven, Matte Caliste och en lång rad andra artister.

 

 

Kingsize Magazines redaktör Tobias Carlsson skriver om filmen:

 “I sina bästa stunder är filmen ett ambitiöst tidsdokument över hur Los Angeles-stadsdelen Compton och N.W.A. en gång för alla skrev in sig i musikens historieböcker. En underbar nostalgitripp för alla med förkärlek till hiphop på ett eller annat sätt. Å andra sidan får jag under filmen känslan av en tillrättalagd och förskönad historia där Cube och Dre  medverkat till att förvanska det biografiska, till förmån för en alltför klichéartad filmhistoria  – Straight Outta Hollywood.”

 

Läs recension + betyg här [SPOILERVARNING] :

https://www.kingsizemag.se/recensioner/film/filmrecension-straight-outta-compton/

 

 

 

 

“Straight Outta Compton” har premiär 11:e september på biografer runt om i Sverige. Biljetter via SF.se

 

 

 

 

Se nya trailern “On the Set” där vi får följa Ice Cube, Dr Dre, MC Ren & Yella bakom kulisserna vid “Straight Outta Compton”-inspelningen:

 

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL