”Boneyard” är namnet på en kommande indie-thriller som är baserad på verkliga händelser. I filmen får vi följa en FBI-agent som tillsammans med Albuquerques poliskår är på jakt efter en seriemördare som skrämmande nog kallas ”The Bone Collector”. Men under filmens gång misstänker polischefen att mördaren kan finnas bland hans kollegor. 

50 Cent spelar rollen som den ovannämnda polischefen tillsammans med Mel Gibson som utgör rollen som FBI-agenten. Andra skådespelare med i filmen är Brian Van Holt, Kate McKinnon, Nora Zehetner och Michael Sirow. 

”Boneyard” har redan börjat att filmas i Las Vegas och filmen blir det senaste tillskottet i 50 Cents skådespelarkarriär. Som många vet har han tidigare medverkat i Starz-produktionen ”Power” samt i seriens olika spinnoffs. Han står även bakom tv-serien ”Black Mafia Family” som just nu är i processen av en tredje säsong.

Mel Gibson syntes nyligen i indiefilmen ”Bandit” tillsammans med Josh Duhamel. Och i höst är han aktuell med ”John Wick”-spinnoffen ”The Continental” som sänds på streamingtjänsten Peacock i september. 

För regi för “Boneyard” står Asif Akbar och han har även varit med och skrivit manuset tillsammans med Hank Byrd, Vincent E. McDaniel och Koji Steven Sakai. Filmen produceras av Vincent McDaniel, Asif Akbar och Colin Bates. Bates har tidigare producerat Halle Berry-thrillern ”Kidnap” och Arnold Schwarzenegger-zombiedramat ”Maggie”.

I nuläget finns det inget bekräftat premiärdatum för ”Boneyard”. 

Foto: Pressbild

65ba07add7a32f7b0a037f23