“Battlefield 4: Final Stand” – railguns och hovrande stridsvagnar


Multiplayerupplevelsen avslutas i ett stelfruset Ryssland.

 

 

“Battlefield 4: Final Stand” är den femte och avslutande expansionen till Battlefield 4. Final Stand tar med spelaren till det dramatiska slutstadiet av kriget mellan USA, Kina och Ryssland, bildandet av The Pan-Asian Coalition samt skapandet av futuristisk teknologi som figurerar i “Battlefield 2142”. De fyra nya kartorna utspelar sig i ett snötäckt och iskallt Ryssland med överraskningar bakom varje bergstopp.

 

Premiummedlemmar har tillgång till Final Stand från och med den 18:e november. Andra spelare får vänta till den 2:a december på att få testa nya vapen, gadgets, fordon och kartor. I vapenväg kommer Rorsch MK-1, ett prototypvapen i form av en railgun som dödar på ett skott och även delar ut stor skada till fordon.

 

Fyra nya fordon gör entré i “Battlefield 4: Final Stand”: HT-95 Levkov, en prototypstridsvagn som kan sväva, snöskotern som är ideal att hoppa med och kan liknas vid något mellan en ATV och en motorcykel, Shipunov 42, en stationär granatkastare som skjuter flera granater i snabb följd och slutligen Assault Pods, enmanskapslar som infanterister använder för att snabbt bli luftburna. En av två nya gadgets som spelare får ta del av är XD-1 Accipiter, en experimentell fjärrstyrd stridsdrönare och en ny attachment är målsökaren TDD som monteras på vapen och automatiskt registrerar fienden på lagmedlemmarnas minimap när siktet används.

 

De fyra kartorna utspelar sig för det allra mesta i Sibirien. Kriget tar spelare till hemliga researchanläggningar, höga berg, bitande snöstormar och bortglömda byar. Dice sista del av “Battlefield 4” som självfallet inkluderar levolution kan vara den iskalla FPS-upplevelsen som ger spelåret en fantastiskt grym avslutning.

 

 

//Robin Herzog

 

 

 

Se gameplay nedan:

 

 

“Battlefield 4: Final Stand” släpps till: PC, Playstation 4, Xbox One, Playstation 3, Xbox 360
Utvecklare: DICE LA
Utgivare: Electronic Arts
Release: 18:e November för Premiummedlemmar, 2:a December (icke-Premiummedlemmar)Publicerat:
RedaktionenNULL