Den undre världen skrattar polisen i ansiktet.

Shanghai 1936. Vi snackar om Österns Paris, Orientens pärla eller Asiens hora. Kärt barn har många namn. Vi snackar om en av världens mest dekadenta, livliga och korrupta städer där opiumbranschen och prostitutionen blommar som aldrig förr. Allt kan köpas om priset är rätt och många aktörer från västvärlden har sin personliga lustgård där.

Den kinesiska befolkningen utnyttjas till ett fåtal personers vinning, Det är en politisk smältdegel och centrum för den kinesiska nationalismen. Det nationalistiska partiet Kuomintang försöker våldsamt att trycka ned kommunismen och arbetsrörelsen, maktkampen är ett faktum. Med andra ord: Det är i Shanghai det händer.

Här arbetar en internationell polisstyrka som består av poliser från väst. De för en desperat kamp för att hålla ordningen och den sköra freden vid liv. Men är det ett omöjligt uppdrag? ”Whore of the Orient” är ett actionäventyr ur tredjepersonsperspektiv som går i samma anda som L.A. Noire. Men den här gången är glittret och glamouren borta. Hejdå Beverly Hills. Kvar är smutsen, lögnerna, korruptionen, knarket, hororna och dräggen. Dags att städa upp.

Kolla in gameplay nedan:
httpv://youtu.be/tzlVkkAl2bA

”Whore of the Orient” släpps till: Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One
Utvecklare: Team Bondi
Utgivare: Oklart eftersom Warner Bros. Interactive Entertainment har hoppat av
Release: Sent 2015

//Robin Herzog