Processed with VSCO with hb2 preset
Kingsize Magazine beger sig till Call of Duty XP i Los Angeles!


E-sport at its finest!

 

 

Kingsize och den lyckliga vinnaren i Call of Duty XP-tävlingen, Emil och hans sällskap Linn drog hela fyra dagar till detta hett efterlängtade event på den Amerikanska västkusten. Vi landade i Los Angeles vid 12-tiden lokal tid, i torsdags förra veckan. Vädret var strålande, vilket det har varit under en längre tid i södra Kalifornien. Lyckligtvis hade vi möjligheten att prova på alla aktiviteter på just torsdagen då det under eventets start, fredag skulle vara proppat i och med att det var slutsålt.

 

Call of Duty XP började med tal ifrån VD:n Eric Hirshberg på Activision som visade oss trailern för det kommande spelet Call of Duty: Infinite Warfare och tackade fansen för deras tillgivenhet till den hyllade franchisen. Activision hade i samarbete med Playstation 4 ställt fram ett hundratal enheter där fansen kunde spela bland annat Call of Duty Modern Warfare: Remastered, Zombies samt Black Ops 3 senaste expansion ”Salvation”. Eventets mest populära aktivitet var däremot utan tvekan ”Paintball in Nuketown”, där fansen kunde köra paintball i spelläget ”Domination”.

 

Utöver det kunde fansen ta på sig sumodräkter och brottas i en ring, spela Call of Duty i Virtual Reality och sist men inte minst fanns möjligheten att åka linbana över hela anläggningen i ett Call of Duty “Abort Mission”-uppdrag. När det inte spelades och brottades så spelades slutspelen i Call of Duty World League Championship inomhus på själva arenan.

 

På söndagen avgjordes finalen i en helt galen matchup mellan Team Splyce och Team EnVyUs. Finalen resulterade i en vinst på 800 000 dollar till dem nya världsmästarna, Team EnVyUs. Slutligen bjöds det på konsert ifrån inga mindre än Västkust-legenden Snoop Dogg och hans turnépartner Wiz Khalifa i drygt mer än en timme.

 

Allt som allt var det en fullspäckad helg med otroligt mycket kul och ett obeskrivligt bra tryck i arenan med härliga människor. Roligast att se var kommentatorerna som under matcherna hann täcka varenda rörelse som skedde på skärmen, och dessutom inte ens kunde sitta ner i panelen utan stod upp under hela final-matchen!

 

Call of Duty: Infinite Warfare släpps den 4 november, läs mer här!

 

Se delar av vår resa här!

 

 

//Artin HojatPublicerat:
RedaktionenNULL