Paul Atreides och Feyd-Rautha Harkonnen blir spelbara karaktärer.

En av 2024 års mest efterlängtade filmer “Dune: Part 2” fick häromdagen en ny trailer inför premiären i början av nästa år. Nu står det klart att två av filmens huvudkaraktärer kommer till “Modern Warfare III” och “Warzone” då Paul Atreides och Feyd-Rautha Harkonnen blir spelbara karaktärer.

“Paul Atreides (spelad av Timothée Chalamet) är arvtagare till det anrika huset Atreides som har krossades i den första filmen. I ‘Dune: Part 2’ fortsätter Paul Atreides sin resa, när han söker hämnd mot de som krossade hans familj, och strävar efter att förhindra en apokalyptisk framtid. I ‘Modern Warfare 3’ och ‘Warzone’ kommer Paul Atreides bli tillgänglig tillsammans med sin ärkefiende Feyd-Rautha Harkonnen. Förutom karaktärsbundeln (med bland annat närstridsvapen) kommer ett tidsbegränsat evenemang, kallat Dune: Trial of Power“, går att läsa i ett pressmeddelande.

Nu har dessutom en trailer släppts där Timothée Chalamet och Austin Butlers får sina “Call of Duty”-karaktärer och gör upp en mot en på den klassiska kartan Rust.

Se nedan!

Foto: Activision