Urbanears lanserar under juni månad nya hörlurarna Juno, en produkt som beskrivs bli varumärkets mest kvalitativa True Wireless-hörlurar hittills. En av nyheterna på den nya modellen är att användaren med hjälp av en touch på ena hörluren kan man växla mellan funktionen active noise cancelling och transparency mode, allt för att stänga ute eller släppa in ljud utifrån. I ett pressmeddelande säger Emelie Runnquist, Director hos Urbanears:

– Vår filosofi är “extraordinary simplicity”, vilket innebär att vi vill skapa okomplicerade produkter med det där lilla extra, som människor vill använda, varje dag. Vi vill skapa härliga upplevelser till ett rättvist pris och förbättra vardagen för familj, vänner och våra kunder. Samtidigt som vi gör detta försöker vi också vara lite snällare mot planeten.

Samtidigt lanseras en app som möjliggör mjukvaruuppdateringar, en optimerad laddning för längre batterilivslängd och försäljning av reservdelar. Ambitionen är att produkten ska vara hållbar och består till 91% av återvunnen plast.
– Vår vision är att inspirera till en mer hållbar framtid. Vi tror på att varje liten del spelar roll. Att använda återvunnen plast är nu en central del av vår produktion, men vi jobbar samtidigt hårt med att ständigt förlänga livslängden på våra produkter. Detta gör vi genom att introducera funktioner som eco-charging, direkta mjukvaruuppdateringar genom appen och genom att minimera mängden skadligt material, vilket är ett av problemen i vår industri, säger Emelie Runnquist vidare.

Urbanears Juno lanseras i tre färger (Charcoal Black, Dirty Tangerine och Raw) den 8 juni 2023 på
www.urbanears.com

Fakta om Urbanears Juno:
● Active noise cancelling – släpp in eller stäng ut din omgivning genom active noise cancelling och transparency mode.
● Lyssna hela dagen – med upp till 36 h total speltid och upp till 8 h speltid per laddning kan du njuta av musik, podcasts och samtal hela dagen.
● App support – anpassa dina hörlurar och håll dem uppdaterade genom appen för att få ut mer av din upplevelse.
● Dubbel anslutning – håll dig uppkopplad till två enheter samtidigt och växla enkelt mellan dem.
● Trådlös laddning – lägg undan dina kablar och ladda istället dina hörlurar trådlöst.
● Colorful sound – upplev ett balanserat ljud anpassat för olika genrer.
● Stänktålig design – den tåliga IPX4-klassificerade designen skyddar dina hörlurar mot svett och regn.
● Klara samtal – filtrerade mikrofoner på varje hörlur ger dig tydlig samtalskvalitet.