Trenden: Ger män större njutning i sängkammaren


 

 

Tips och råd i sängkammaren är inget nytt påhitt, vilket sexleksaker inte heller är. Men något som är nytt är vår ökade acceptans och nyfikenhet på självstimulerande produkter som den så kallade fleshlighten, en produkt som fortsätter att ta världens män med storm. Med självstimulans kan man uppnå större njutning och dessutom är det kanske det bästa sättet för dig att koppla av. 

 

Det kan finnas många orsaker till att man använder produkter och hjälpmedel som har stimulerande effekt. En del använder dem själva, andra tillsammans med sin partner. Det kan bero på oförmåga att uppnå njutning vid samlag eller något helt annat, behoven är givetvis individuella, men ändå lika frustrerande när de uppstår. 

 

Vad är en fleshlight?

Sexleksaker har blivit mer populära på senare tid och det gäller inte minst sexleksaker till män. Branschen har upplevt ett större intresse för olika typer av sexleksaker, något som gäller både sexleksaker till män, kvinnor och par. Och det finns många typer av sexleksaker, vilken som passar dig bäst är individuellt, men en av de mest populära självstimulerande alternativen till män är en fleshlight

 

En fleshlight är en form för sexleksak som riktar sig till män. Till utseendet liknar den en ficklampa, därav namnet fleshlight. I den ena änden finns en öppning som kan penetreras för att uppnå njutning. Att denna typ av självstimulerande sexleksaker på senaste tiden har blivit allt mer populära, kan det finnas många orsaker till, såsom lägesbilden i världen – men även andra orsaker som att man har brutit med sin partner och har blivit singel.

 

Hur använder man en fleshlight?

Du kan självfallet använda din fleshlight precis hur du vill, men här kommer ett par tips på hur du uppnår störst möjlig njutning av din självstimulans. Men innan vi går in på de bästa tipsen kan det vara bra att förbereda sig lite. Du kommer uppleva mycket större njutning om din fleshlight är varm. 

 

En del fleshlights kan värmas upp i varmt vatten och andra kan man värma upp med en värmestav – det beror lite på vilken typ av fleshlight du har. Titta på förpackningen innan du värmer den så att du kan vara säker på att du inte använder en uppvärmningsmetod som din fleshlight inte klarar, exempelvis med ett varmt vattenbad om den inte tål vatten. 

 

När det väl är färdigt kan du börja använda din fleshlight. Du kan hålla den i handen, men det finns också andra metoder. Testa att kila fast den mellan två saker, t.ex. i soffan eller mellan sänggaveln och din madrass. Fantasin sätter gränsen helt enkelt.

 

 

Foto: Inna Lesyk/Unsplash

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat


NULL