61e03a9241f02418c35e38e2
Kingsize testar Apple TV


Allt och lite till i Apples magiska låda

 

 

I dagens läge när alla vill streama sina favoritserier och snabbt komma åt den bästa sporten utan att behöva koppla upp datorer eller köpa dyra onödiga tv abonnemang passar uppgraderade Apple TV perfekt.

 

Kingsize har testat den i ett par veckor och kan inte annat säga än att den lever upp till alla våra förväntningar. Viaplay, Netflix, SVT Play och HBO har alla lagt manken till och levererat riktigt bra och enkla appar till Apple Tv.

 

Nya fjärrkontrollen är riktigt smidigt och touchstyrningen är superbra efter man lärt sig hur lite man verkligen behöver röra den för att snabbt manövrera i menyerna.

 

Speldelen är även den uppseendeväckande bra. Vi har kört bilspel där man bara vrider på fjärren och använder den som ratt och det funkar helt galet bra. Funkar lika bra för vuxna som barn och spelen håller hög kvalité både grafiskt och innehållsmässigt. Det kommer komma väldigt mycket spel till Apple Tv.

 

Detta måste vara årets julklapp! Priset är väldigt bra för vad man får. Pris, från 1 695 kr

 

Apple TV ger dig tillgång till det bästa innehållet – succéfilmer, tv-program, sport, dina låtar, bilder och mer – på din HDTV. Du kan även spela upp innehåll från din iOS-enhet eller Mac på din tv trådlöst via AirPlay.

 

 

  • Titta på filmer och tv-program när du vill.
  • Direktsänd sport, nyheter och väder
  • Dina bilder och videor
  • Familjedelning
  • AirPlay
  • iCloud


Publicerat:
RedaktionenNULL