61e03a9241f02418c35e38e2
Dr. Dre skapar kommande TV-serie för Apple – se titel och handlingen här!


Får vi måhända se en skådespelar-comeback av Eminem?

 

 

Under veckoslutet kom nyheten att Dr. Dre efter framgångarna med “Straight Outta Compton” nu givit sig i kast med ett nytt Hollywood-projekt såväl bakom som framför kameralinsen.

 

Apple uppges under 2016 intensifiera sin TV-satsning (efter Netflix och Amazons framgångar i USA) och Dr. Dre i dagsläget ska arbeta på en miniserie på sex avsnitt med titeln “Vital Signs”, uppger The Hollywood Reporter. Serien som är exklusiv för Apple ska vara delvis självbiografisk med Dr. Dre i huvudrollen och handlingen sägs vara inriktad mot våld och sex. Ett avsnitt spelades in i början av veckan och hade bland annat scener av en utdragen orgie på ett Los Angeles-mansion.

 

 

Skådespelare som Sam Rockwell och Mo McCrae sägs inneha roller och regi står Paul Hunter för. Får vi måhända se en återkomst till skådespeleriet av Eminem? Sedan succéfilmen “8 Mile” från 2003 har rapparens medverkan i film och TV-produktioner varit få. Kan den gode doktorn få med Eminem och andra musik-kollegor på tåget i denna serie?

 

 

Serien uppges rulla ut i Netflix-manér med alla avsnitt tillgängliga på en gång via Apple. “Vital Signs” har i dagsläget inte något bekräftat premiärdatum.

 

 

 

dr-dre-eminem-LS

 Publicerat:
RedaktionenNULL