6284dbc5b422e7360a0da4a2
Ta en första titt på Sonos kollektion för IKEA


 

 

Efter att ha hintat om en kommande kollektion under förra månaden har IKEA och Sonos nu officiellt bekräftat uppgifterna och släppt bilder på deras samarbete under Milan Design Week. Kollektionen “SYMFONISKA” består av två objekt, en bordslampa och en bokhylla. Båda är, förutom deras självklara användningsområden, också WiFi-högtalare med samma ljudteknik som Sonos annars använder sig utav.

 

 

I arbetet med bordslampan hämtade IKEA och Sonos inspiration från eldstäder med mål att skapa ett objekt som blandar ljud och ljus för att skapa olika stämningar. Bokhyllan/ högtalaren går att hänga både horisontellt och vertikalt och kan fästas på de flesta skenor med krokar. När bokhyllan väl är fast kan den hålla upp till 3 kg av vikt.

 

 

Båda delarna ur SYMFONISK-kollektionen är kompatibla med andra Sonos produkter och kan styras genom varumärkets app. Än så länge har inget officiellt releasedatum släppts men IKEA har avslöjat att bokhyllan kommer att ligga på ungefär 130 USD vilket motsvarar cirka 1300 kronor.

 

 

 

 



Publicerat:
Redaktionen



NULL