Shure lanserar trådlösa brusreducerande hörlurar – för alla musikälskare


 

 

Under 90 år har Shure varit en ledande aktör för hörlurar med inriktning mot musikproduktion, studioutrustning och professionella användare. Med lanseringen av nya Shure “Aonic 50” är det med inriktning mot alla musikälskare som uppskattar högkvalitativt ljud.Den nya “Aonic 50” blir Shures första lansering av trådlösa hörlurar som är både brusreducerande och har bluetooth.

 

 

Hörlurarna är skapade med ambitionen att hålla studiokvalitet och levererar premiumlyssning med ett enormt fokus på exceptionell komfort och hållbarhet. Förutom detta så erbjuds en tidslös design där öronkuddarna är gjorda av proteinläder, ett mer hållbart erbjudande och maximal komfort. Dessutom har “Aonic 50” hela 20 timmars trådlös, brusreducerande och oavbruten lyssning.

 

Utöver Bluetooth går det även att ansluta en ljudkälla med en 3,5 mm mini-jackkabel (medföljer) eller USB-C för högupplöst digitalt ljud, som också fungerar för laddning. Det går även att sätta på ett “miljöläge”, vilket syftar till att ta in omgivande ljud utan att du behöver ta av hörlurarna. Perfekt när du stöter på en vän eller sitter på din cykel. Som att det inte vore nog så går det att anpassa användningen av lurarna med appen Shure Plus Play, en alldeles egen personlig equaliser.

 

 

Shure Aonic 50 hörlurar finns att köpa i färgerna svart och brun. Mer information via Benum.se.

 

 

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat
Det finns inga relaterade artiklar


NULL