Så får du sommaren att gå ihop rent ekonomiskt


 

 

Sommaren är äntligen här och redo att avnjutas på alla möjliga sätt och vis. Avkoppling med nära och kära ihop med roliga nöjen och upplevelser är bara några av alla saker som sommaren har att erbjuda oss alla. Sommaren är också en tid när behöver en extra slant på fickan för att ha råd med alla extra utgifter som också hör sommaren till.

 

Allt från att barnen vill ha en heldag på Liseberg med sockervadd och mjukglass till restaurangbesök och annat trevligt är bara några exempel på saker som kan göra att många budgetar kan få det svårt att gå ihop. Lever man med små marginaler i sin privatekonomi så kan till och med utgifter på någon tusenlapp göra att månadens budget även går back. Som tur är så finns också hjälp att få på traven för alla som vill kunna spara in bra slant.

 

Ett bra sätt att kunna spara pengar är att jämföra mobilabonnemang på nätet. Genom att hitta det bästa och billigaste alternativet till dig och din familj kan man alltså spara gott om pengar. Att byta mobilabonnemang kan vara en god lösning då många i dagsläget går med ett dyrare alternativ. Jämför och hitta det billigaste mobilabonnemanget idag! 

 

Att jämföra mobilabonnemang är något varje svensk borde göra en gång i mellan. Att jämföra olika abonnemang hjälper dig även att hitta det som passar dig och dina behov bäst. Om du streamar mycket på din telefon, kanske ett abonnemang med obegränsad surf skulle vara det rätta valet för dig. Idag kan man även få abonnemang som gäller hela familjen. 

 

Gör upp familjens sommarbudget tillsammans

Ett bra tips är också att man gör upp sin sommarbudget och skriver upp de utgifter och inkomster man har för att kunna planera in sommarens alla händelser. Genom att göra upp en sommarbudget så vet man också vad man har att förhålla sig till om vad som är möjligt att genomföra och inte.

 

Ett bra sätt att få in lite extra slantar till sommarens alla utgifter är också att se över saker som man själv- eller barnen inte använder längre och för att sedan sälja dessa på Tradera eller Blocket. Varför inte anordna en trevlig sommarloppis och på så vis få råd att göra alla de där sakerna som du och familjen vill hitta på i sommar!

 

 

Foto: Thomas Pikolin/PixabayPublicerat:
Redaktionen

Relaterat


NULL