OnePlus presenterar nya OnePlus 7T


 

 

OnePlus presenterar idag den nya modellen OnePlus 7T, med en följsam 90Hz Fluid AMOLED-skärm. Nya OnePlus 7T:s avancerade trippelkamera huserar i en polerad ringmodul, likt den hos en DSLR-kamera, vilket skapar en elegant balans mellan chassit och de tre linserna. OnePlus 7T finns i två nya färger – frostad silver och glaciärblå.

 

 

OnePlus 7T gör det enklare för användaren att effektivisera de dagliga aktiviteterna och att spela de mest grafiskt krävande spelen och videoklippen. Den snabba UFS 3.0-lagringen gör filöverföringen ännu snabbare och det finns stort utrymme för lagring av filer, bilder, musik och videor. Till detta kommer även ett RAM Boost-minne som ger telefonen en bättre prestanda.

Den nya modellen har även dubbla stereohögtalare som använder Dolby Atmos® som ska ge en dynamisk film- och spelupplevelse, med eller utan hörlurar.

 

 

OnePlus 7T-kameran är utrustad med en 48-megapixel Sony IMX586, en halv tum stor sensor med en 7P-lins, en bländare på f/1.6 och optisk bildstabilisering. Den primära linsen är utrustad med en 2x zoom lens som ger användaren nya och intressanta fotokompositioner, samt en ultravidvinkel på 16 megapixel. OnePlus 7T gör det möjligt för användaren att spela in videor samtidigt som man växlar mellan alla tre linser, och samtidigt stabiliserar bilden genom en överlägsen stabiliseringsteknologi. I ett pressmeddelande säger Peter Lau, grundare och vd på OnePlus:

 

“OnePlus strävar alltid efter att leverera den bästa tekniken och en så snabb och smidig upplevelse som möjligt till sina användare. OnePlus 7T är en kombination av stil och innehåll, med branschledande teknologi och supersmidig 90Hz-skärn, en ny trippelkamera och oöverträffad användarupplevelse.”

 

 

OnePlus kommer att avslöja pris och tillgänglighet för OnePlus 7T på den europeiska lanseringen den 10:e oktober, då man även presenterar fler produkter.

 

 


Visa det här inlägget på Instagram

The #OnePlus7T has a camera for every moment! ✔️ 48 MP lens ✔️ 117 ° ultra-wide lens ✔️ 2x telephoto lens

Ett inlägg delat av OnePlus (@oneplus)Publicerat:
RedaktionenNULL