Teknikföretaget OnePlus introducerar nu två spännande tillägg i sin europeiska produktportfölj – den exklusiva smartklockan OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition och surfplattan OnePlus Pad Go. Båda produkterna presenterades vid ett lanseringsevent i Helsingfors som en del av OnePlus strategi att erbjuda premium Android-enheter som passar in OnePlus ekosystem.

– Som ett premiumvarumärke för Android är vår senaste produktstrategi centrerad kring att bygga ett kraftfullt och uppkopplat ekosystem med högkvalitativa enheter inom smartphones, surfplattor, bärbara enheter och ljud. Europa är en av våra nyckelregioner och vi är fast beslutna om att ge vårt Community en snabb och smidig produktupplevelse. Tillägget av den senaste OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition understryker vikten av den europeiska regionen och vårt engagemang för att ta fram lokalt relevanta produkter. Expansionen av vårt surfplatteerbjudande med OnePlus Pad Go förstärker vårt uppdrag att göra fantastisk teknik tillgänglig för alla, säger Bingo Liu, CEO, OnePlus Europe.

OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition är inspirerad av skandinavisk skönhet och designestetik. Designen är inspirerad av havet och dess nyanser i kunglig blå och ljusa vita färger med en exklusiv tvåfärgad blå GMT-urtavla som påminner om klassiska marina GMT-kronometrar.

Smartklockan har ett helt nytt läderband som kombinerar flourgummi och äkta läder för en lyxig och skön känsla. OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition har en 1.43-tums högupplöst skärm, ett chassi i rostfritt stål med 2.5D safirglas samt en borstad och polerad yta för längre livslängd och lyxig estetik.

Samtidigt som OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition lanseras kommer även OnePlus Pad Go att utöka OnePlus erbjudande av surfplattor i Europa. OnePlus Pad Go har en anmärkningsvärd 2.4K-skärm, den högsta upplösningen som för närvarande finns på marknaden. Som ett komplement till det visuella har imponerande funktioner integrerats som Dolby Atmos och Eye Care-funktioner.

OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition är tillgänglig från 4990 SEK/NOK och går att förbeställa nu, inför officiell säljstart den 7 maj 2024. OnePlus Pad Go är tillgänglig från 3990 SEK/NOK.

Foto: OnePlus