5ebe5f2072aaf323604db793
oneplus-6t-2-S
OnePlus lanserar den innovativa mobiltelefonen “OnePlus 6T”


“Unlock the Speed”

 

 

OnePlus lanserar idag sin nya premium-mobiltelefon och flaggskepp, OnePlus 6T. Modellen har en 6,41 tums AMOLED-skärm med inbyggd fingeravtrycksläsare, topp-hårdvara och minutiös design som tillsammans ger den snabbaste och smidigaste smartphone-upplevelsen på marknaden. Den är även utrustad med Screen Unlock, branschens snabbaste fingeravtrycksteknik för inbyggnad i skärmen, vilket ger användarna ett snabbt, naturligt och intuitivt sätt att låsa upp enheten, samtidigt som de kan dra nytta av en stor skärm med minimala kanter. Att låsa upp OnePlus 6T tar bara 0,34 sekunder vilket tillsammans med avancerade självlärande algoritmer gör att Screen Unlock sätter en ny standard för smartphones. Pete Lau, OnePlus grundare och VD, säger i ett pressmeddelande:

 

”Vi utmanar konstant oss själva för att ge människor den bästa möjliga upplevelsen och för att själva göra de rätta valen. För att få en bra användarupplevelse får din mobil inte vara i vägen utan den ska få dig att känna dig fri – den ska utöka ditt liv istället för att distrahera dig från det. Jag är så stolt över vad vi har åstadkommit med OnePlus 6T och kan inte bärga mig från att se vad människor tycker om den.”

 

 

OnePlus 6T detaljer:

 

* 6,41 tums AMOLED-skärm med ett skärmförhållande på 19,5:9 vilket ger en suverän betraktningsvinkel oavsett om du spelar Fortnite eller tittar på Netflix. OnePlus 6T är lika tålig som vacker, med en framsida skyddad av senaste Corning Gorilla Glass 6 som utan skarvar flyter ihop med glasdesignen.

 

 

* 3D-baksidan i glas på OnePlus 6T kräver över 40 olika steg i tillverkningsprocessen. Baksidan är gjord i flera lager av glas och har en antireflex-behandling och texturfilm som placeras i flera lager.

 

 

* Mobilen är utrustad med en Qualcomm Snapdragon 845 med upp till 8GB RAM, vilket ger en användarupplevelse som fortsätter att sätta standarden för mobilprestanda.

 

 

* Smart Boost är en ny funktion hos OnePlus 6T som förbättrar hastigheten med upp till 20 procent när du öppnar nedstängda appar genom att lagra data från ofta använda appar i mobilens RAM.

 

 

* OnePlus Fast Charge laddar snabbt batteriet på 3 700mAh i OnePlus 6T för en heldags användning på bara en halvtimme. Batteritiden har ökats med 20 procent jämfört med OnePlus 6.

 

 

* OnePlus 6T förbättrar den uppskattade kameraupplevelsen hos OnePlus 6 ytterligare genom mjukvaruoptimeringar och nya funktioner. Förbättrad skärpa, mindre brus, mer exakt färgåtergivning och bättre dynamiskt omfång gör nya funktionen Nightscape perfekt för att ta bilder i stadsmiljöer med svagt ljust.

 

 

* OnePlus har i samarbete med erkända fotografen och konstnären Kevin Abosch utvecklat Studio Lighting, en funktion på bakre kameran hos OnePlus 6T vilken har finjusterats för att känna igen ansikten och anpassa ljuset för att efterlikna professionell ljussättning.

 

 

* Kamerahårdvaran är en kombination av f/1,7 16 megapixel och f/1,7 20 megapixel för kamerorna på baksidan, med Optical Image Stabilization och Electronic Image Stabilization, medan kameran på framsidan har f/2,0 16 megapixel med Electronic Image Stabilization.

 

 

OnePlus 6T blir tillgänglig i färgerna Midnight Black och Mirror Black från 6:e november på OnePlus.com, Telenor, NetOnNet och Webhallen med ett startpris på 5 795 SEK. Mobiltelefonen finns tillgänglig att förhandsbeställa från 29:e oktober.

 

För mer information, besök oneplus.com

 

 

 

 

one-plus-6t-3-SPublicerat:
Redaktionen

Relaterat


NULL