OnePlus-McLaren-2018-LS
OnePlus i samarbete med McLaren


 

 

OnePlus och McLaren inleder nu sitt samarbete som bygger på företagens gemensamma passion för hastighet. Första steget i detta kommer att avslöjas den 11:e december på lanseringseventet ”Salute to Speed” som hålls på McLaren Technology Centre i Storbritannien. Samarbetet omfattar både McLaren Automotive och McLaren Racing, en av de mest framgångsrika Formel 1-stallen i historien.

 

”McLaren och OnePlus föddes på ett liknande sätt – med en dröm om att skapa någonting utöver det vanliga. Från starten har vi utmanat oss själva att aldrig förbli nöjda. Dagens tillkännagivande är ett verkligt bevis på innovation, en hyllning till farten”, säger Peter Lau, VD på OnePlus.

 

”OnePlus varumärke är synonymt med hastighet och kraft, två värden som även McLaren strävar efter att leverera i varje bil vi bygger. Att föra samman den uppfinningsrika, banbrytande andan som finns hos både OnePlus och McLaren är en tydlig avsiktsförklaring, att utnyttja våra gemensamma krafter för att bryta ny mark för innovativa idéer och teknik”, säger Zak Brown, VD på McLaren Racing.

 

Kreativa samarbeten har varit kännetecknande för OnePlus sedan starten. OnePlus har bland annat samarbetat med ikoniska Paris-modebutiken colette kring OnePlus 3T x collette 20th Anniversary Edition – en mobiltelefon helt i svart. I ett samarbete med hyllade konstnären Jean-Charles de Castelbajac kombinerades teknik, konst och mode för OnePlus 5 x JCC+Limited Edition ”Callection”, en kollektion med kläder, väskor och mobiltelefoner i färgrik design.

 

I april i år avslöjade OnePlus ett samarbete med Marvel Studios kring lanseringen av OnePlus 6 x Marvel Avengers Limited Edition. 2017 firade OnePlus sin årsdag i Indien genom ett exklusivt samarbete kring OnePlus 5T Star Wars Limited Edition.

 

Mer information om samarbetet mellan OnePlus och McLaren, inklusive ett särskilt tillkännagivande, kommer att avslöjas på OnePlus event ”Salute to Speed” den 11:e december.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL