62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Niklas Holmgren och Stryktipset lanserar exklusiv jultröja för fotbollsentusiaster


 

 

Jultröjor med annorlunda motiv, så kallade ”Ugly Christmas jumpers”, har blivit ett så pass populärt fenomen att den 21:a december förlänats epitetet Jultröjans dag. När Stryktipset för tredje året i rad lanserar sin variant frontas den givetvis av Niklas Holmgren – denna gång i ett klassiskt stickat utförande.

 

 

Nu lanseras jultröjan för dig som både är jul- och fotbollstokig är här. Motiv? Den folkkäre sportkommentatorn Niklas Holmgren. Den stickade tröjan är framtagen av Stryktipset och finns snart att köpa i begränsad upplaga. Holmgren själv säger:

 

“Eftersom Premier League-klubbar gör egna jultröjor tycker jag att det är en självklarhet att även Stryktipset gör sin variant. Att tröjan anses vara ful-snygg vet jag dock inte om jag kan hålla med om, med tanke på motivet. Oavsett vad så hoppas jag få se både modelejon och fotbollsentusiaster julmysa med mig på magen.”

 

 

Jultröjan finns tillgänglig via Stryktipsets webbshop. Men skynda fynda: tröjorna säljs endast i en limiterad upplaga om 60 exemplar och kostar 299 kronor styck. Webbshopen öppnar i samband med spelstoppet klockan 15:59 lördagarna den 8:e och 15:e december. Så det gäller att lämna in Stryktipskupongen i tid.

 

För de som missar möjligheten att köpa jultröjan kommer det, precis som tidigare år, arrangeras en tävling på Stryktipsets Facebook där 13 lyckligt lottade kommer att kunna vinna ett exemplar. Alla stickningskunniga personer har dessutom möjligheten att skapa sitt alldeles egna exemplar – för att bära själv eller att ge bort i julklapp till en fotbollstokig släktning, vän eller kollega. Det går nämligen att ladda ner stickbeskrivningen till Stryktipsets jultröja helt gratis på Svenska Spels hemsida.

 

 

Stryktipsets webbshop hittar du här: https://bit.ly/2BQKTDr

 

Stickbeskrivningen hittar du här: https://bit.ly/2Ed9Wmy

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL