5f86cde6439fe73b7352d202
Motorola återlanserar ikoniska mobilmodellen razr


Icona Pop är klara som ambassadörer.

 

 

Motorola kan idag presentera Icona Pop som ny samarbetspartner och ambassadör för razr i Sverige. Telefonen har nyligen nylanserats och är idag den första vikbara smartphonen på marknaden med den klassiska flip-designen.

 

– Vi är enormt stolta över samarbetet med Icona Pop och känner att de är perfekta ambassadörer för nya razr. Icona Pop har gjort sig kända för sin fantastiska musik med rötterna i klassisk pop, men samtidigt med ett unikt sound som gjort musiken – ja, ikonisk. På samma sätt är nya razr sprungen ur en klassisk och älskad grund, men med en design och teknik som gör den helt unik, säger Peter Lundkvist, nordisk marknadschef på Motorola, i ett pressmeddelande.

 

– Vi är så peppade inför samarbetet med motorola razr. Det ska bli riktigt spännande att jobba med ett så legendariskt varumärke och en så ikonisk telefon. Den är så cool! Den nya designen sticker verkligen ut och att den andas tidigt 2000-tal vilket passar oss perfekt, säger Aino och Carro i Icona Pop.

 

I samråd med konsumenter togs 20 prototyper fram innan man landande i att den klassiska men unika vikdesignen, som sedan lansering fått stort genomslag i media världen över.

 

I Sverige finns motorola razr tillgänglig från den 24:a januari i Tele2s butiker samt via tele2.se. Den går att förboka hos Tele2 från och med 8:e januari till det rekommenderade priset på 17.990 SEK.

 

Se fler bilder nedan!

 

 

 

 

Foto: Motorola

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat
Det finns inga relaterade artiklar


NULL