Mobiltillverkaren OnePlus lanserar nya “OnePlus 7”-serien


Samtidigt lanseras även hörlurarna “Bullets Wireless 2”.

 

 

På tisdagen lanserades nya supersnabba “OnePlus 7”-serien där modellen “OnePlus 7 Pro” är utrustad med branschens mest avancerade skärm och ger en oöverträffad användarupplevelse av skärm, kamera och prestanda. OnePlus 7 är ett stort steg upp i prestanda och balans, medan OnePlus 7 Pro 5G tar användaren till helt nya fartnivåer. Pete Lau, grundare och vd på OnePlus, säger i ett pressmeddelande:

 

“Vi strävar hela tiden efter att utmana oss själva för att ge människor den bästa möjliga upplevelsen, säger En riktigt bra användarupplevelse innebär frihet och är något som ska förbättra ditt liv istället för att distrahera dig från det. Jag är så stolt över vad vi har åstadkommit med OnePlus 7-serien och kan inte vänta tills användarna får testa skärmen.”

 

 

Se detaljer om “OnePlus 7 Pro”

 

 

Skärm:

   * OnePlus 7 Pro är utrustad med en branschledande supersmidig 90Hz-skärm, vilket innebär att skärmen uppdateras 90 gånger per sekund för en sömlös upplevelse. Oavsett om du spelar spel eller tittar på film ger skärmförhållandet 19,5:9 en enastående kvalitet med QHD+ på en AMOLED-skärm.

 

   * Detaljnivån i skärmen är 516 pixlar per tum, med 4,49 miljoner pixlar som samverkar för att ge skarpa och korrekt återgivna färger. Med HDR10 och HDR10+ kan innehåll från en rad streamingkällor upplevas i bästa möjliga kvalitet med subtila gradienter och rika detaljer.

 

  * Det välvda glaset på 6,67 tum sträcker sig över hela framsidan av mobilen och ner över kanterna vilket ger en uppslukande känsla. OnePlus har arbetat hårt för att minimera ramen på alla sidorna av mobilen. OnePlus 7 Pro har fått högsta betyg av DisplayMate, A+, vilket gör mobilskärmen till en av de bästa på marknaden.

 

 

Kamera:

   * OnePlus 7 Pro är utrustad med avancerad kamerateknik som ger enastående resultat för alla tillfällen – från vidvinkel till porträtt. Med den nya mjukvarumotorn OnePlus UltraShot har kamerafunktionen utvecklats för att ge en naturlig färgåtergivning, med skarpa bilder i en rad olika förhållanden, även i svagt ljus, genom ett tryck på slutarknappen.

 

   * De bakre kamerorna på OnePlus 7 Pro har en 48 megapixlars sensor med OIS, en 8 megapixlars 78mm telefotoobjektiv med f/2.4 bländare och 1µm pixelstorlek och bildstabilisering genom OIS, samt en 16 megapixlars 117° ultravidvinkelobjektiv med f/2.2 bländare.

 

   * Ett nytt tredelat autofokus-system använder PDAF, CAF och Laser Focusing för att skapa vackra bilder i dagsljus och i svagt ljus. Den nya kameran har även förbättrad Nightscape-läge och övergripande förbättrad prestanda för svagt ljus.

 

  * Frontkameran av modellen pop-up är täckt av safirglas och mekanismen har testats över 300 000 gånger. Det innebär att den kan öppnas och stängas 150 gånger per dag, varje dag, i över fem år.

 

 

Teknik:

   * OnePlus 7 Pro har den senaste mobilplattformen, Qualcomm Snapdragon 855, med upp till 12GB RAM, vilket ger en upplevelse som sätter en ny standard för prestanda. OnePlus 7 Pro har dessutom UFS 3.0-lagring som ger riktig snabba hastigheter när det kommer till att ladda dokument, spara bilder från kameran, starta upp appar och mycket annat.

 

   * RAM Boost är en funktion som lär sig användarens vanor och på ett smart sätt fördelar tillgängligt arbetsminne till minneskrävande appar. Funktionen minskar laddningsprocessen så att stora appar som spel startar mycket fortare. RAM Boost gör att fler appar kan vara öppna i bakgrunden utan att kompromissa med den totala prestandan.

 

   * Laddningsteknologin Warp Charge 30 innebär att det stora batteriet på 4 000mAH går från 0 till 50 % på bara 20 minuter. Till och med när du laddar mobilen mitt i intensiva spel håller OnePlus 7 Pro uppe laddningshastigheten, med minimal överskottsvärme och samma supersnabba laddningstid.

 

  * Screen Unlock har förbättrats med en ny kamerasensor och nya algoritmer, vilket tar ner upplåsningstiden till bara 0,21 sekunder.

 

 

Spelande:

   * Ljudet i OnePlus 7 Pro bygger på Dolby Atmos-teknik och ett stereosystem med dubbla högtalare, som finjusterar både vänstra och högra ljudkanalerna så att även subtila detaljer i ljudet kan höras. Vidare är mobilen utrustad med en haptisk vibrationsmotor vilket tillåter flera olika nivåer av vibrationsrespons och i stort sett ingen fördröjning för en mer verklighetsnära upplevelse.

 

   * Flytande kylning i tio lager gör att OnePlus 7 Pro hålls kall även under intensivt spelande. Med nya Screen Recorder är det enkelt att dela segrar och förluster. Det finns ingen begränsning av antalet inspelningar och man kan pausa och fortsätta när som helst. Det går även att välja ljudkälla och använda mikrofonen för att lägga på live-kommentarer.

 

  * Gaming Mode kan tas till nästa nivå med ytterligare proffsinställningar: Fnatic Mode har nya funktioner som ger ett övertag då processorn och grafikprocessorn är optimerade för gaming, med avancerad DND, bakgrundsbegränsningar och nätverksförbättringar.

 

 

 

Samtidigt som nya OnePlus 7-serien lanseras kommer även nya hörlurarna “OnePlus Bullets Wireless 2” som utlovar en ljudupplevelse utöver det vanliga, med en uppgraderad struktur med tre element. Komponenterna i lurarna gör att lyssnaren får bra kvalitet i höga ljudtoner, mellantoner och bas. Detta borgar enligt OnePlus för detaljrik och ren musik. De har även stöd för OnePlus senaste snabbladdningsteknik, Warp Charge – det räcker med tio minuters laddning för tio timmars uppspelning.

 

OnePlus Bullets Wireless 2 är tillgängliga från 21:a maj på OnePlus.com och kostar 1 099 kr. Mer information här!

 

 

 

OnePlus öppnar en pop-up butik tillsammans med Webhallen den 18:e maj, klockan 12:00 – 18:00. Platsen är Webhallens butik på Medborgarplatsen. För de som inte kan besöka pop-up butiken kommer ett begränsat Community Drop öppna på OnePlus.com den 15:e maj med leverans den 22:a maj.

 

Inför den kommande lanseringen av OnePlus 7 Pro arrangeras även en raffle tillsammans med streetwear-butiken Caliroots. Raffle är vanligt förekommande för försäljning av limiterade sneakers men även något som Caliroots arrangerar för speciella lanseringar.

 

Vinnarna kommer att kunna plocka upp sin OnePlus 7 Pro redan den 20:e maj i butiken i Stockholm med start 11.00.

 

Mer information och registrering: https://caliroots.se/oneplus7/s/1715

 

I Sverige kommer mobiler i OnePlus 7-serien att säljas på OnePlus.com samt hos Telia, Telenor, Webhallen, NetonNet, CDON och Dustin, från 21:a maj.

 

 

 


Visa det här inlägget på Instagram

This is the OnePlus 7 Pro. #OnePlus7Pro

Ett inlägg delat av OnePlus (@oneplus)Publicerat:
RedaktionenNULL