62429f791c0bfc1aba6ef852
Microsoft Surface Laptop GO är här!


 

 

Microsofts Laptop GO är en laptop och en surfplatta i ett. Efter en månads testande måste jag säga att det är som laptop jag har använt den. Då tangentbordet är så läckert så lockar det till att man använder det snarare än touchscreen, bonusen är ju att du har massa appar att ladda ned som Netflix med mera.

 

Vid första anblick så är känslan att den är stilren, liten, smidig och har ett fruktansvärt läckert tangentbord med super smooth finish. GO är lätt och smidig och är 15,69 mm tunn och väger just över kilot och med en batteritid som håller länge utan att behöva anslutas till strömkälla. Just sladden är nog en av få saker man kan göra bättre. Själva insticks anordningen på GO är smooth med en magnetliknande koppling men sladden lossnar alltför ofta från datorn för att det ska vara perfekt.

 

Skärmen håller högsta klass och är 12,4 tum PixelSense-skärm och interaktiv pekskärm 1536×1024 ( 148 PPI ) Kameran är riktigt bra och har kört timtals med Teams, Zoom möten on the GO. Hög säkerhet med fingertryck avläsare och hela 256 GB minne. Koppla ihop GO med Surface Arc Musen som är supersmidig att ta med då oerhört tunn och platt som ryms i väskan el fickan.

 

 

Vi har testat den främst för vanligt vardagsjobb för ett media, med textbehandling, foto, bloggande, sociala media och producerat tidning. Har även använt datorn för podcastinspelning och den har klarat allt galant runt omkring i Stockholm.

Allt som allt är jag otroligt nöjd med Laptop GO och man får oerhört mycket mer dator för 7659 kronor, jämfört med konkurrenterna inom PC-segmentet och Apple. Stark köprekommendation!

 

Läs mer och beställ din GO här.

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL