När du vill synas med ett varumärke eller ett budskap så är det svårslaget att satsa på kläder och annat som kunderna eller fansen bär med sig. Det kanske mest klockrena valet är den klassiska kepsen.

Kepsar går att få med tryck eller brodyr och är ett grymt, snyggt sätt att visa upp varumärket eller bandnamnet på. Har du ett exempelvis ett band finns det väl ingen skönare känsla än att se publiken iförda tischor eller kepsar med bandloggan på? Ett tryggt och prisvärt alternativ är att beställa kepsar med tryck från TS Reklam till er nästa turné eller webbshop.

Kepsen har i regel en otroligt lång livstid. Väljer ni en tuff och modern modell i hög kvalitet så kan ni vara säkra på att er logotyp eller ert budskap sprids under lång tid till tusentala personer.

Kepsen har varit otroligt populär i decennier, mycket därför att den är en mångsidig produkt. Dels har den funktionen att skydda huvud, ansikte och ögon mot jobbiga solstrålar och dels är den också ett modestatement. Många bär sin keps för att de gillar stilen på den.

Kepsar passar givetvis lika bra som profilprodukt till företaget. Inför sommaren är en keps en uppskattad gåva som kommer att användas flitigt under soliga dagar på semestern. Tänk dock på att välja en modell av keps som passar för ert varumärkes så ni håller ihop den grafiska profilen.

Hos välsorterade leverantörer som TS Reklam i Örebro hittar ni kepsar i många varianter och färger. Oavsett om ni väljer tryck eller brodyr så kan ni hitta det som passar just er bäst. Går ni på en modern flat peak/hiphop-stil fungerar såklart en stor och snygg 3D-brodyr absolut bäst. Blir ni osäkra på vilken kombination av keps och tryck som passar er bäst så är det bästa rådet att be om råd. Leverantörer som TS Reklam tar gärna fram flera olika alternativ för er logo, på olika kepsar och i olika stilar, så att ni i lugn och ro kan jämföra och ta ett bra beslut.

Är det så att ni är ute efter kepsar med många eller stora detaljer som sträcker sig runt om kepsen, kanske rent utav ut på skärmen, så gäller samma sak. TS Reklam kan specialproducera kepsar som helt uppfyller de önskemål ni har. Så tveka inte nu, se till att era anställda eller fans beger sig ut i Sommarsverige och exponerar er på bästa sätt.