Kenwood lanserar nu den nya allt-i-ett blendern och matberedaren MultiPro One Touch, som erbjuder både mångsidighet och enkelhet. Med funktioner som inbyggd digital våg, timer och skräddarsydda program är det en maskin som anpassar sig efter användaren – för att passa måltiden, stämningen och tillfället.

Genom de sex förinställda funktionerna, manuellt eller genom att skräddarsy sitt eget program, kan man med bara ett tryck förbereda maträtter och drycker. Designad av Kenwoods expertteam kombinerar denna innovativa allt-i-ett blender och matberedare en modern användarvänlighet med kvalitativ design. 

– Människor lever idag i högt tempo och denna produkt är utformad just för att leverera perfekta resultat, snabba upp förberedelseprocessen och spara tid. MultiPro OneTouch är både en matberedare och blender, den kompromissar inte på någon funktion. Genom att erbjuda både mångsidighet och stöd till hemmakockar, möjliggör den snabb och enkel förberedelse av maträtter och drycker med bara ett tryck. säger Margita Westeus, Senior Varumärkeschef på Kenwood Sverige. 

De sex förinställda funktionerna gör det möjligt att knåda deg, krossa is, göra pesto, blanda smet och mixa smoothies – med bara ett tryck. Med den patenterade Express Serve™-teknologin kan man hacka och riva med precision, direkt på tallrik, stekpanna eller serveringsfat. Med funktionen Custom OneTouch kan användaren också skräddarsy sin egen förinställning. Det gör det möjligt för användare att programmera en serie hastigheter för att säkerställa att konsistensen och texturen är precis som de vill ha det.

Några av funktionerna:

Sex förinställda program – perfekta för att knåda deg, krossa is, göra pesto, blanda smet, mixa smoothies, med bara ett tryck. 

Patenterad teknologi som gör det möjligt att skiva eller riva direkt till tallriken – snabbare förberedning, mindre disk.

Integrerade digitala vågar med timer gör det möjligt att väga ingredienser direkt i maskinen. 

Skräddarsydda förinställningar – genom att programmera hastigheten för att säkerställa att konsistensen och texturen är precis som man vill ha det. Sparar tid, ansträngning och säkerställer perfekta resultat varje gång.

MultiPro One Touch finns tillgänglig i utvalda butiker samt i Kenwoods egna webbshop

Foto: Kenwood