6284dbc5b422e7360a0da4a2
IKEA lanserar nya SYMFONISK Tavelram med wifi-högtalare


 

 

Sedan 2019 har IKEA och Sonos samarbetat för att ge fler människor en förbättrad lyssnarupplevelse genom möblemanget i hus eller lägenhet. Nu lanseras SYMFONISK Tavelram till juli månad. I likhet med SYMFONISK Högtalarlampa och SYMFONISK Bokhyllehögtalare, som introducerades i IKEAs sortiment 2019, beskrivs SYMFONISK Tavelram med wifi-högtalare som “ett konstverk som sömlöst passar in i hemmet”. Högtalaren finns i en svart respektive vit version med utbytbara fronter för att erbjuda en rad olika utseenden. Stjepan Begic, produktutvecklare på IKEA of Sweden,säger i ett pressutskick:

 

– Den utrymmessnåla tavelramen med wifi-högtalare kan hänga ensam på en vägg som ett iögonfallande verk, matchas med konst på väggen, placeras på en hylla eller på golvet lutandes mot väggen. De utbytbara fronterna gör det enkelt att välja en stil som passar ditt individuella hem. Som en del i ett växa IKEAs sortiment inom Home smart, bidrar den nya högtalaren till vår ambition att möjliggöra en smartare vardag hemma för de många.

 

 

Vidare beskriver Sara Morris, Principal Product Manager hos Sonos, den nya produkten:

 

– Varje SYMFONISK högtalare kombinerar Sonos ljudupplevelse med IKEAs design på överraskande många nya sätt och skapar nya produkter som inte något av företagen skulle skapa själv. Sonos akustiska design betyder att SYMFONISK Tavelram med wifi-högtalare låter fantastiskt för att ha en så kompakt form och Sonos-appen betyder att det är enkelt att installera och enkelt att använda. Detta långsiktiga samarbete fortsätter att leverera nya spännande idéer som för med sig fantastiska lyssnarupplevelser hem världen över– vi ser framemot att leverera fler unika produkter tillsammans i framtiden.

 

 

SYMFONISK Tavelram med wifi-högtalare kopplas upp mot wifi och kan användas som enda ljudkälla i rummet eller sammankopplade med andra produkter från SYMFONISK-sortimentet eller andra Sonos-produkter. Precis som tidigare SYMFONISK-produkter är även den nya högtalaren del av Sonos system, vilket betyder att lyssnare kan koppla upp sig mot fler än 100 strömningstjänster samt hela Sonos sortiment.

 

 

SYMFONISK Tavelram med wifi-högtalare finns att köpa i samtliga varuhus i Sverige och på IKEA.se, från den 15 juli 2021.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL