Under pandemin, när svenskarna har arbetat hemifrån, spenderat mer fritid hemma och undvikit fysiska butiker, så har e-handeln blivit ett populärt alternativ.  Faktiskt så pass mycket att nu står e-handeln för 14 procent av den totala detaljhandeln.

Fler och fler konsumenter väljer att handla fler saker online och för betydligt större summor än tidigare. En stor del av ökningen kan troligtvis komma sig av att många äldre såg fördelarna med att e-handla. I många fall var det av ren nödvändighet på grund av oro för smittspridning som många började handla online. Men när man väl har upptäckt fördelarna med shopping online finns det stor chans att man fortsätter med detta även efter pandemin oavsett vilken ålderskategori man tillhör.

Är man dessutom lite prismedveten gör det att du kan handla lite extra, för att just priserna är lägre. Och man kommer inte ifrån hur smidigt det är att klicka hem schampo, deo och rengöringsmedel online, framförallt i dessa tider när julen står för dörren. Det kanske är dags att överraska någon med en speciell present. Du vet väl att du också kan köpa smink & makeup online? Alltså är det bara att kolla sminkväskan efter favoriterna för att sedan söka upp dem online. Vi tipsar om några saker som med fördel kan handlas.

  1. Doftpärlor till tvättmaskinen – gör att tvätten luktar gott även om den får ligga kvar i maskinen lite för länge. Väger dessutom minde än sköljmedel.
  2. Vitaminer – bra för alla den här årstiden. Framförallt D-vitamin nu när mörkret lägger sig som en filt tidigare och tidigare på dagarna.
  3. Parfym – både för herr och dam. Okej, det är svårt att provdofta. Men vet du vilken parfym du vill ha är detta enkelt.
  4. Artiklar till barn och baby – nappar, nappflaskor, våtservetter eller haklappar.
  5. Adventskalender – överraska någon du tycker om med en nagellackskalender eller sminkkalender.

Som medlem hos Luxplus sparar man pengar varje gång man handlar skönhetsprodukter, hudvård, parfym och hårvårdsprodukter. Du testar medlemskapet gratis i en månad och sparar av pengar inköp till dig själv, din väninna, dina kollegor, vänner och familj. Samtliga köp är fraktfria och du får även bonuspoäng vid varje köp som du kan använda vid kommande köp. Företaget köper ett stort urval av kvalitetsprodukter direkt från de största leverantörerna i i EU. Alla varor skickas direkt från lagret och på det sättet undviks fördyrande mellanled och priserna kan pressas ytterligare.

Så när det är dags att fylla på med hudvård, städprodukter eller schampo, titta på priserna och jämför bland ett stort urval innan du handlar i din lokala butik. Det kan löna sig i det långa loppet att faktiskt beställa produkterna. Plus att du får bättre översyn över vad du behöver fylla på med och slipper bärandet från affären utan du hämtar en kartong med det du beställt. Snabbt och enkelt.

Foto: Jazmin Quaynor / Unsplash