5f2d30fa05d9010e180815f2
Gör dig redo för sommaren med Marshalls portabla högtalare


 

 

Marshall utvidgar sitt sortiment av portabla högtalare inför sommaren. Nyheterna består av en ny modell och två uppgradering av en redan populär högtalare från tillverkarna.

 

KILBURN II får sällskap av ännu en uppgraderar variant, STOCKWELL II, som är den minsta portabla högtalaren i deras sortiment. Förutom det släpps också nyheten TUFTON som är den största av de tre. Varje högtalare i Marshalls portabla sortiment levererar mer än 20 timmars trådlös lyssning på 10 meters avstånd, med bra ljud dessutom.

 

 

Högtalarna är anpassade för att passa lika bra inomhus som utomhus. Dessutom har samtliga högtalare en “multivärdfunktion” som tillåter användaren och dess vänner att turas om att välja musik under festen, grillkvällen, resan eller vad det än må vara för tillfälle då högtalaren används.

 

 

Samtliga högtalare har ett bra ljud och är både robusta och snygga i sin design. Samtliga produkter släpps idag, den 7:e maj, och finns att köpa hos utvalda återförsäljare. Tillverkarnas rekomenderade pris är följande:

 

 

STOCKWELL II: 2695 SEK
KILBURN II: 2995 SEK
TUFTON: 4295 SEK

 

 

marshall_portable_speakers_campaign_images_USP_durable_and_roadworthy_highres

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL