62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Få hjälp att hitta balans i livet – anlita en nanny


 

 

Känns det som att du har allt för mycket att göra men inte har tid att hinna med allt som du vill göra? Oavsett om det bara handlar om några timmar i månaden eller flera dagar i veckan kan en lösning vara att anlita en nanny som hjälper dig att få lite tid över till dig själv så att du kan ladda batterierna samtidigt som du känner att barnen tas hand av någon du litar på. Professionella barnvakter finns i Stockholm och i resten av Sverige, och är perfekt för dig som behöver lite extra hjälp hemma.

 

 

 

Hitta en barnvakt som passar ert schema och era behov

Det kan vara svårt att hitta en barnflicka som har ett schema som matchar med familjens eget. Att behöva byta nanny varje gång man behöver hjälp kan kännas otryggt både för dig och barnen, därför är det viktigt att hitta någon som ni vet ställer upp när det behövs och som kan vara en säkerhet för er och barnen. Därför kan företag som Barnvakt.se passa er då dem väljer ut en barnvakt specifikt för er familj, som passar era tider och som barnen kommer trivas bra tillsammans med. Då behöver ni inte oroa er för vem som kommer passa barnen nästa gång.

 

 

 

Anlita från ett välkänt företag

Att någon annan ska välja ut en nanny till ens barn kan kännas underligt, men välkända barnpassningsföretag gör alltid noggranna bakgrundskontroller på alla sina anställda och ställer höga krav på alla sina barnflickor, så att ni som familj vet att ni får någon ni kan lita på. Det försäkrar även att ni vet att barnvakten har bra arbetsvillkor och är trygg i sin anställning, och kommer kunna hjälpa er under en längre period.

 

 

 

Billig barnpassning med hjälp av RUT-avdraget

Anställer man nanny vitt är det lätt att tro att det kommer att kosta mycket, men det behöver inte vara sant. Att skaffa nanny lagligt genom ett företag kan faktiskt vara billigare, eftersom man då får ta hjälp av RUT-avdraget. RUT-avdraget gör att barnpassningen blir upp till 50% billigare, och företagen ser till att ni slipper ansöka om det själva och sköter allt det administrativa, så att ni slipper.

 

 

 

En nanny som är erfaren och utbildad

Om man går via företag för att få en nanny kan man också vara säker på att man får hjälp av någon som har stor erfarenhet av att passa barnen, oavsett ålder, och som också är utbildad i pedagogik och dessutom lärt sig HLR och hur man ska förebygga olyckor, så att ni kan slappna av och vara säkra på att barnen är i trygga händer.

 

 

Om du vill ha en utbildad och erfaren nanny med bra villkor till ett bra pris hör av er till Barnvakt.se så ser de till att hjälpa er att hitta någon som kommer passa just er!

 

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat


NULL