När det kommer till att skriva ett CV kan det vara en komplicerad process som kräver att man har en mängd olika faktorer i åtanke. Att få all information att passa in i den idealiska strukturen och att få det att se så professionellt ut som möjligt är inte alltid en enkel uppgift. En CV-byggare hjälper dig att skapa ett CV som ser professionellt ut och är strukturerat på ett sätt som gör det lätt att läsa och förstå.

BuzzCV är en av de bästa CV-byggarna på nätet och en av de främsta fördelarna med deras tjänst är att det finns ett stort urval av färdiga CV-mallar att välja på. Genom att använda en CV-mall sparar du mycket tid då du slipper tänka på hur ett CV ska vara strukturerat och vilka regler som bör följas. Du kan föra din mall personlig genom att anpassa den med färg och typsnitt. På så sätt får du ett CV som är helt unikt och kommer sticka ut bland alla andra ansökningar. Detta i sin tur ökar dina chansen att bli kallad till intervju.

Toppentjänst som besparade mig massor av tid för att få till ett snyggt CV. Rekommenderas starkt.” – Maja Aronsson

CV-byggaren från BuzzCV gör det också lättare att lägga till och uppdatera viktig information som arbetslivserfarenhet, utbildning och personlig information. Tjänsten är utformat för att skapa enkelhet i det redigeringsarbete som krävs för att skapa ett CV, vilket gör att du kan fokusera all din tid på innehållet i ditt CV. Här kan du läsa en bra guide om hur du skriver CV.

En annan funktion som gör ditt CV unikt är möjligheten att lägga till en cv bild. Genom att lägga till en bild av sig själv kan göra att ansökan får en extra dimension.

”Superbra tjänst, kändes proffsigt rätt igenom. Även kundtjänst var mycket bra och hjälpte till när jag hade frågor om hur jag kom igång.”– Sarah Mirahn

BuzzCV’s tjänst är väldigt enkel att använda och mycket tid har lagts på att göra den så användarvänlig som möjligt. Det är lätt att hitta de olika mallarna och extra funktioner. Dessutom är själva redigeringsprocessen enkel och intuitiv. Detta gör det till ett utmärkt hjälpmedel för alla som på ett enkelt och smidigt sätt vill skapa ett CV som ser professionellt ut.

Ännu en fördel med BuzzCV, jämfört med en Word-mall, är att det går att byta mellan de olika cv-mallarna efter att all personlig information är ifylld. Detta gör att det utan konstigheter går att variera utseendet på ditt CV och personliga brev. Se vilken CV-mall som passar dig bäst.

”Bästa tjänsten, hjälpte mig att få till ett bra riktigt snyggt CV utan krångel.” – Samuel Johansson

Sammanfattningsvis är en CV-byggare en fantastisk lösning för alla som söker efter ett effektivt sätt att skapa ett CV med hög kvalitet. Med en mängd olika färdiga mallar att välja mellan är det enkelt att få till ett CV som visar upp ens unika personlighet och kvalifikationer. Programmet är smidigt att använda och gör att det går snabbt att lägga till all viktig information som arbetslivserfarenhet, utbildning och personlig information.
När du är färdig med ditt CV så kan du hitta ditt nya jobb på exempelvis Meet a Student  om du är student eller nyexaminerad eller på Jobbify om du är ute efter en mer senior roll.

Lycka till med ditt nya CV och vi hoppas att du hittar ditt nya drömjobb!