Annons: Dejta online på bästa sätt!


 

 

Hur dejtar man online på ett bra sätt? Läs våra tips på hur du gör ett gott första intryck och hur du tackar nej på ett schysst sätt om det behövs här!

 

 

Onlinedejting blir allt vanligare!

 

Det är idag vanligt att man träffar sin käresta på nätet och det är kanske inte så konstigt med tanke på att det finns så många mötesplatser som man kan använda sig av för att hitta någon att dela livet med. Det som är positivt är att man enklare kan hitta någon som man passar med på detta sätt genom att exempelvis välja ut vissa egenskaper och intressen som man önskar att ens partner ska ha, på detta vis så kan man enkelt sålla bort mindre intressanta matcher och fokusera på de med liknande intressen som en själv.

 

Det som kan vara svårt när det kommer till att dejta online är att starta ett intressant samtal och många får erfara att det finns de som kanske främst söker en sexpartner än ett riktigt varande förhållande. Så hur ska man enklast bemöta nya potentiella partners på bäst sätt när det kommer till att dejta online? Och hur tackar man nej till en dejt på ett snällt sätt om man inte känner att man är intresserad tillbaka? Det finns många tips som du kan använda dig av för att lyckas med din nästa dejt samt en hel del dejtingsidor att välja mellan.

Det första steget är att hitta rätt plattform. Sidan perfect.is har studerat över 50 000 olika dejtingsidor världen över och kan hjälpa dig att hitta den perfekta sidan för dina önskemål.
 

 

Tips på hur man dejtar bäst online:

 

 

 

  1. Gör ditt första intryck

När det kommer till att göra första intryck så är det extra viktigt när det kommer till dejting online eftersom att det innebär att personen varken kan höra eller se dig. Det är lätt hänt att man upplevs som desperat om man delar med sig för mycket för snabbt om sig själv. Här är det viktigt att också vara intressant så att personen vill fortsätta prata. Här kan det vara bra att visa din personlighet på ett roligt och avslappnat sätt.

  1. Var alltid ärlig 

Om du startar kommunikationen med att försöka få napp så är det lätt att man kanske överdriver sig själv eller vill dra till med någon vit lögn för att enklare hålla personen på tråden, men detta är inte en bra idé. Om du väljer att vara oärlig och får napp på grund av det så kan det vara svårt att berätta sanningen vid ett senare tillfälle och du vill väl att personen ska bli intresserad av ditt riktiga jag och inte den påhittade versionen? Var alltid ärlig om dig själv så slipper du detta dilemma.

 

  1. Möts alltid första gången på en allmän plats

Om du har hittat någon passande att gå på dejt med så ska du alltid vara försiktig till en början, särskilt första gångerna ni ses. Vissa människor online är inte de som de utger sig för att vara, så för att vara på den säkra sidan så är det en god idé att börja med att ses på en allmän plats så att du kan känna in personen innan du låter denna veta var du bor eller vad du har för nummer.

 

  1. Var alltid schysst

Om du märker att du inte har något intresse så är det en god idé att berätta detta och varför till personen. Många som dejtar där ute håller på med något som kallas “ghosting” där man helt plötsligt slutar svara och går upp i rök likt ett spöke. Detta är något som kan såra och göra att personer har svårare att möta nya människor så visa alltid respekt mot de du interagerar med även om det bara är online. Om du inte är intresserad så säg det – men på ett snällt sätt!

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat


NULL