breitling-iron-man-LS
Breitling inleder samarbete med Ironman – lanserar ny klocka


 

 

När Breitling lanserade sina första Superocean-modeller 1957, satte det en ny nivå för dykarklockor. Dessa klockor utmärkte sig genom dess exceptionella prestanda, kvalité, och den rena Breitling-stilen. Efter mer än 60 år senare, är Superocean-klockorna fortfarande en favorit, och varje klocka i kollektion har skapats för att klara av prövningarna av de mest utmanade vattensporterna.

 

 

Nu lanseras Breitling Superocean Ironman® Limited edition, och kommer närvara på events som IRONMAN® 70.3® World Championship i Nice och 2019 Vega® IRONMAN® World Championship i Kailua-Kona, Hawaii. Georges Kern, VD på Breitling, säger i ett pressmeddelande:

 

”Vi är väldigt glada över att arbeta med IRONMAN®. De tre medlemmarna i vår Triathlon Squad har alla utmärkt sig i IRONMAN-event. Jan Frodeno vann två världsmästerskap i IRONMAN® 2015 och 2016, och Chris ”Macca” McCormack har även vunnit två titlar – 2007 och 2010. Det är tydligt att Daniela Ryfs prestationer har varit spektakulära. Hon är den regerande världsmästaren i IRONMAN®, och hon har vunnit fyra raka titlar tillsammans med hennes fyra världsmästerskap i IRONMAN® 70.3® under de senaste fem åren. Sporten har blivit väldigt populär och prestationerna och uthålligheten som dess tävlande har reflekterar Breitling värderingar perfekt”

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat


NULL