Tidigare i år lanserade adidas Headphones ett samarbete med Migos-rapparen Quavo. Under hösten har varumärket lanserat nya over ear-hörlurar, adidas RPT-02 som är anpassade för ett aktivt liv med träning och löpning. Utöver detta finns även en serie av sladdlösa in ear-hörlurar för olika ändamål. Perfekt jullkapp till en partner eller familjemedlem?!

  • adidas RPT-02; “…trådlösa sportlurar som laddas med hjälp av naturligt solljus. Hörlurarna är framtagna delvis med hjälp av återvunnen plast, och erbjuder upp till 80 timmars speltid i reserv när ljuset släcks. Lurarna är även svett- och stänksäkra med en IPX4-klassad design, vilket gör dem till en bra partner under intensiva träningspass.”
  • adidas Z.N.E.-serie består av två modeller, Z.N.E. 01 ANC  och Z.N.E. 01. “Detta är True Wireless-lurar som erbjuder den perfekta kombinationen av snygg, stilren design och hög funktionalitet. Modellerna kommer bland annat i färgen indigo, som lanserades i somras och som sätter lite extra färg på vardagen.”
  • adidas FWD-02 Sport; “passar extra bra för den som ska ge sig ut i löpspåret framåt. Med mesh-tyg som andas torkar dessa lätt i fodralet efter användning, och har även ett löstagbart lock som förhindrar slitage.”

Läs mer på adidasheadphones.com och adidas.se