adidas Headphones och Migos-rapparen Quavo påbörjade i höstas ett samarbete för modellen adidas Z.N.E. 01 ANC. Nu lanseras adidas Z.N.E. 01 ANC Quavo; trådlösa hörlurar som kombinerar unik design, musik och ljudinnovation. De nya lurarna beskrivs vara en uppdaterad look med Quavos handskrivna textrader från hans kommande album ”Cheat Code” täcker fodralets utsida. Hörlurarna pryds även av orden ”Quavo Huncho”, respektive “Cheat Code” i silvertext. I ett pressutskick beskriver Quavo samarbetet:


När jag arbetade på mitt nya album skrev jag ner låttexter för hand på ett papper, som senare inspirerade konceptet för hörlurarna. Jag ser fram emot lanseringen av mitt samarbete med adidas Headphones och att kunna erbjuda mina fans de här exklusiva hörlurarna, designade med stil, ljud och musik i åtanke.

Basmodellen adidas Z.N.E. 01 ANC är ett par fullt utrustade trådlösa hörlurar, designade för att klara träning och vardagens höga krav, i enlighet med märkets fokus på sport och livsstil. Lurarna kommer bland annat med aktiv brusreducering (ANC), bekväm passform med utbytbara örontippar och hela 20 timmars speltid. Ella Renneus, Creative Design Lead på adidas Headphones, säger vidare:

– Vi är glada över det fortsatta samarbetet med Quavo. Med en ny design i begränsad upplaga kan vi erbjuda den ultimata ljudupplevelsen i en unik utformning. Quavos öga för trender och koppling till musik är en perfekt match för våra hörlurar, som förenar innovation och material av högsta kvalitet.

Endast 150 exemplar av adidas Z.N.E. 01 ANC Quavo kommer finnas tillgängliga världen över, och varje par har utformats med ett unikt serienummer. Priset för hörlurarna är 2099 sek och finns att köpa från och med kl. 16.00 den 19 maj bara på adidasheadphones.com.

Foto: adidas Headphones