5ebe5f2072aaf323604db793
Braun-Series-7-7865cc-Wet-Dry-S
3 tips på skäggtrimmers


 

 

Har du svårt att hålla ordning på skägget under ansiktsbehåringens gyllene era? Ingen fara, här kommer tips på tre varmt rekommenderade skäggtrimmers, som kirrar biffen.

 

 

Det har alltid varit snyggt med skägg, men det har inte alltid varit på modet. Det råder ingen tvekan om att vi i dagsläget befinner oss i skäggets gyllene era, där allt från stubb till ordentliga vikingaflätor pryder våra anleten.

 

De flesta av oss har också fått erfara en viss kamp framför badrumsspegeln när det kommer till att hålla skägget i bästa möjliga skick. Oavsett om man kämpar med en trött gammal trimmer eller kökssaxen.

 

Detta tänkte vi på Kingsize råda bot på idag. Här nedan presenterar vi tre stycken skäggtrimmers som kirrar biffen.

 

 

Philips Series 9000 BT9297

Denna bejublade skäggtrimmer är något helt nytt från Philips. Den är nämligen utrustad med en utfällbar laserlampa, som visar dig var du ska raka för att få en jämn och fin kant när du inte har distanskammen på plats. Ett genidrag eller onödig sci-fi? Ja, det är upp till dig att avgöra, men rätt fränt är det allt! Därtill kan du styra strålängden från 0,4 mm upp till 7 mm. Vad som också är välkommet är den monterbara precisionstrimmern på 1 centimeters bredd, som låter dig komma åt de riktigt svåråtkomliga partierna.

 

Ett schysst och prisvärt alternativ för den som vill hålla skägget trimmat. Prislappen ligger nämligen enligt Pricerunner på 749 kronor. Batteritiden ligger på 80 minuter.

 

 

Philips series 7000 BT7201

Detta är en annan prisvärd trimmer från Philips. Den må sakna en avancerad laserpekare, men den har istället en lysande uppfinning för att samla upp skäggstråna, som i vanliga tenderar att sprida ut sig över hela handfatet och diverse skrymslen och vrår i badrummet.

 

BT7201 är nämligen utrustad med ett smart vacuumsystem som lyckas fånga upp nästan all skäggstubb. Den är något större än ovan nämnda trimmer med, men har också en större trimmningsvidd (0.5 mm till 10 mm). Den utnämndes också som bäst i test i M3:s omfattande jämförelse. Priset ligger på 549 kronor och batteritiden varar i 60 minuter.

 

 

Braun Series 7 7865cc Wet & Dry

Om du har tröttnat på skägget och vill köra renrakat, eller istället satsar på en grandios mustasch, är denna rakapparat från Braun ett utmärkt alternativ. Den är nämligen vänlig mot lättirriterad hud och har en handfull fina finesser, som ser till att du verkligen eliminerar dina skäggstrån.

 

Exempelvis är den dynamisk per automatik, vilket innebär att den själv känner av dina mer kraftfulla skäggstrån och arbetar hårdare mot dessa. Den är också utrustad med en precisionstrimmer om du exempelvis vill behålla polisongerna, men hålla dem under full kontroll. Därtill är den utrustad med en smart display som visar laddningstid, batteritid, beläggning på bladen och när det är dags för nästa rejäla rengöring.

 

Prislappen är dock rätt saftig och ligger på 2 258 kronor. Batteritiden varar i 50 minuter.

 

Med dessa tips hoppas vi att du hittar rakapparaten/trimmern som passar dig bäst!

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL