Nu har vi valt ut Philips Crash Test Homies som tävlar om att vinna en resa till Alperna för två samt skidkläder från O´Neill värda 5 000 kr!!

De bidrag ni kan rösta på ser ni nedan, rösta i kommentatorsfältet för det bidrag du gillar mest och skriv den siffran i kommentatorsfältet, dela din röst i tävlingen.  Bland dem som röstar lottar vi ut ett par Philips The Construct-hörlurar som kommer på posten.

1: Jesper Rydberg

2: Andreas Nyberg

3: William Sahlin

1.Crash Test Homie – Jesper Rydberg

2.Crash Test Homie – Andreas Nyberg

3.Crash Test Homie – William Sahlin

Musik är inget vi bara lyssnar på i hemmets lugna vrå, utan även när vi susar ner för skidbacken, svettas i löparspåret eller hugger ved på landet. Tuffa aktiviteter kräver hörlurar som pallar hårda stötar och oömma tag. Det senaste tillskottet i Philips O’Neill-familjen, The Construct och The Tread är närmast okrossbara och kan vridas, klämmas och stampas på utan att de ger vika.

Philips O’Neill hörlurar är till för dem som inte vill sätta gränser för när, var och hur de ska lyssna på musik. I ett samarbete med några av världens bästa inom actionsport har Philips O’Neill utvecklat The Construct och The Tread – hörlurarna som bokstavligt talat pallar trycket.

Press