Rapparen Larry June har under många år varit ett bekant namn på hiphopscenen, med rötter i både Atlanta och San Fransisco. Redan förra året kom Larry June-albumet “Spaceships on the Blade” och följdes tidigare i vår upp av samarbetsalbumet ”The Great Escape”. Arrangören beskriver Larry Junes artisteri vidare:

“Mycket med denne flow-säkre rappare handlar om olikheter som förenas. Hans rap och sound osar lika mycket gatuattityd och dimmig nätter doppade i glamour, som de gör alldaglig enkelhet. Han behandlar raplivets lyx, men också vanligheter som att vattna sina blommor och ta en tur ner till den lokala bondens marknad. Här samsas också ett slags medvetenhet med hiphop-skryt, utfört med en latent sinnesnärvaro och cool behärskning som är ytterst få rappare förunnat. Den avspända självsäkerhet bäddas in av ett drömlikt sound, en kombination som får till och med det mest banala att klinga som angelägenheter ur en sublim filmscen.”

Biljetter här till Larry June live 7 oktober 2023 på Stadsgårdsterminalen i Stockholm.

Observera att Larry June och vänner kommmer gå på scen kl. 23.30, för den som vill hinna med både 50 Cent / Busta Rhymes och denna konsert samma kväll.

Öppnar: 21:00
Gatuslang (dj): 21:00-22:00
Martin Zamora: 22:00 – 22:20
Monroe Flow: 22:30
DVME: 23:00
Larry June 23:30
Gatuslang (dj): 00:45-03:00

TÄVLING

GRATTIS till Jonathan och Moa som vunnit biljetter till spelningen.

Nu kan Kingsize Magazine och konsertarrangören FKP Scorpio tävla ut konsertbiljetter till ett par vinnare som får ta med sig varsin vän på spelningen. Två vinnare som får ta med sig varsin vän, utses tisdag 3 oktober.

FÖLJ NÅGRA ENKLA STEG:

  1. Gilla inlägget + tagga en (1) god vän du vill ta med dig spå spelningen i tävlingsinlägg på Instagram och/eller Facebook.
  2. Registrera dig för Kingsize Magazines nyhetsbrev + svara på en enkel tävlingsfråga och e-maila ditt svar till info@kingsizemagazine.se. Skriv “Larry” i ämnesraden.

FRÅGA: Vad heter den högt respekterade producenten som Larry June samarbetar med på albumet “The Great Escape”?

OBS: Samtliga steg bör göras för att delta i tävling.

Kingsize Magazine utser två (2) vinnare den 3 oktober, som får ta med sig varsin vän på spelningen.