Vinn biobiljetter till “Jurassic World: Fallen Kingdom”


Biopremiär 8:e juni!

 

 

I slutet av veckan har nya filmen “Jurassic World: Fallen Kingdom” premiär på svenska biografer. I rollerna syns bland annat Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum och regi av J.A. Bayona.

 

Kingsize kan nu lotta ut biobiljetter samt t-shirts (uppge storlek i ditt svar). Vi kommer nu dra 3 st vinnare som får två biobiljetter var samt en t-shirt.

 

“Det har gått tre år sedan den extravaganta nöjesparken Jurassic World förstördes av okontrollerade dinosaurier. Ön Nublar ligger nu övergiven av människor medan de överlevande dinosaurierna slåss för sin överlevnad i djungeln. När öns slumrande vulkan väcks till liv tar Owen och Claire på sig att rädda de dinosaurier som finns kvar från utrotning. Owen letar efter sin ledarraptor Blue som fortfartande saknas i djungeln och Claire tar uppdraget att hitta djuren efter att ha fyllts av respekt för dem. När de kommer till ön möts de av flödande lava och deras expedition avslöjar en konspiration som kan utsätta jorden för det mest riskfyllda människan skådat sedan urminnes tider.”

 

Biopremiär 8:e juni.

 

Biljetter via sf.se

 

 

 

Vinn biobiljetter till “Jurassic World: Fallen Kingdom” + t-shirt:

 

Svara på nedanstående fråga och skicka ditt svar till info@kingsizemagazine.se

Skriv “Jurassic World” i ämnesraden + inkludera kontaktuppgifter och postadress samt storlek på t-shirt.

 

Fråga: Vilket år kom filmen “Jurassic Park” som regisserades av Steven Spielberg?

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL