Jeff Goldblum gjord av Lego, vad mer kan man önska?

Legodinosaurier! För första gången någonsin äntrar Lego-franchisen Jurassic Park-universumet och introducerar spelare till en av de största publikfavoriterna som finns. Spelare av actionäventyret ”Lego Jurassic World” kommer att kunna utforska Isla Nublar, Isla Sorna och alla andra skådeplatser och de kommer att se ut precis som i filmerna, fast kantigare såklart.

En av de absolut största nyheterna är att ”Lego Jurassic World” har ett sprillans nytt open-world-läge utöver kampanjläget. Lego-gänget har steppat upp sitt game och verkar vilja bli större på alla fronter. I kampanjen som även har co-op får spelare njuta av handlingen från fyra Jurassic-filmer inklusive kommande ”Jurassic World” som har release senare i år.

Spela som Dr. Alan Grant eller varför inte som en Tyrannosaurus Rex? Dinosaurier är numera spelbara och totalt finns 100 upplåsbara karaktärer med unika färdigheter. Dr. Alan Grant kan till exempel spåra dinosaurier. Den som tycker om att plundra (du vet vem du är) kan räkna med många sköna timmar av lootande och även flera sidouppdrag att gå loss på.

Och till alla som undrar: Självklart är de färgglada SUV:arna körbara!

Kolla in trailern nedan:
httpv://youtu.be/EOHySrYBQbQ

”Lego Jurassic World” släpps till: Microsoft Windows, Playstation 4, Playstation 3, Playstation Vita, Xbox One, Xbox 360, Wii U, Nintendo 3DS
Utvecklare: TT Games
Utgivare: Warner Bros. Games
Release: Juni 2015

//Robin Herzog